Nieuwe kaartverbeteringen in Genetec Security Center 5.11.2

nieuwe kaartverbeteringen

In de laatste release van Security Center werd een voorproefje gegeven van de Genetec Web App. Dit wordt officieel de standaard Web App-rol, die handmatig is aan te maken via de Config Tool terwijl de optie blijft bestaan om de oude Security Center Web Client om te schakelen.

Om een beter overzicht van de systemen te geven, is de taak Records in Security Desk nu vervangen door Unified Reports. Deze verbeterde taak helpt bij het consolideren van gegevens en rapporten door de uniforme rapportfunctionaliteit in de Genetec Web App te voeden. Dat maakt het voor operators, onderzoekers en beheerders makkelijker om te zien wat er in hun systeem gebeurt.

Begeleiden export van rapporten
Naarmate informatie meer mobiel wordt, zullen sommige streng beveiligde omgevingen met gevoelige gegevens, meer preventieve maatregelen vereisen om systemen te beschermen tegen datalekken en inbreuken. Met Security Center 5.11.2 breidt Genetec export onder toezicht uit van video-opnamen naar geëxporteerde gegevens. De beheerder kan nu een tweede aanmeldingsvereiste voor geautoriseerde gebruikers toevoegen bij het exporteren van rapportgegevens. Voor traceerbaarheid worden alle exportpogingen, succesvol of niet, geregistreerd in de activiteitensporen, samen met beide gebruikersnamen. Dit 4-ogen-principe (twee ogen van de initiële operator die exporteert, twee ogen van de secundaire gebruiker) verkleint de waarschijnlijkheid en verhoogt de complexiteit van ongeoorloofde toegang tot gegevens.

Verbeteringen in kaart brengen
Security Center 5.11.2 brengt verschillende verbeteringen aan de Maps-taak. Eerst is er een zoekbalk toegevoegd aan Map Designer om het makkelijker te maken om entiteiten te vinden tijdens de configuratie. Er is ook een nieuwe kaartlaag om entiteitsnamen weer te geven die kunnen worden ingeschakeld om snel entiteiten in één oogopslag te identificeren bij het bladeren door de kaart. Ten slotte zijn nu Google Satellite-kaarten te gebruiken, wat meer details en meer flexibiliteit verschaft bij het ontwerpen van kaarten. Al met al vereenvoudigt Security Center 5.11.2 de configuratie en verbetert het de navigatie binnen Maps, vooral voor grote en gedistribueerde systemen.

Detectie van dubbele kentekenafwijkingen
Deze update is ontworpen om de gebruiker automatisch op de hoogte te stellen als één kentekenplaat in korte tijd op twee verschillende locaties wordt herkend. Het is dan niet meer nodig om handmatig door rapporten te bladeren om afwijkingen te vinden. Door maximale tijd en minimale afstand als parameters te gebruiken, zijn snel potentieel frauduleuze kentekenplaten te identificeren. Kleine releases van Security Center zijn frequente updates die beschikbaar zijn voor alle gebruikers van een hoofdversie. Als het systeem al versie 5.11 gebruikt, is het te upgraden naar 5.11.2 en is toegang te krijgen tot de nieuwe mogelijkheden. Als het systeem een eerdere hoofdversie heeft, zoals Security Center 5.10, is het te upgraden naar Security Center 5.11.2 met een actief Genetec Advantage-abonnement.

Wilt u meer informatie?
Neem dan vandaag nog contact op met ons via sales@videoguard.nl of bel naar +31 850 410 510

Het laatste nieuws

VIDEOGUARD EK POULE

VIDEOGUARD EK POULE

08-05-2024

Het Europees Kampioenschap voetbal staat voor de deur (14 juni t/m 14 juli 2024) en bij VideoGuard zijn we net zo enthousiast als jij over dit te voetbalevent. Om het toernooi nog spannender te maken introduceren we graag onze EK

Support

Genetec kondigt Security Center SaaS aan

24-04-2024

Genetec Inc. heeft de algemene beschikbaarheid aangekondigd van Security Center SaaS. Deze schaalbare, open en geünificeerde SaaS-oplossing combineert toegangscontrole, video management, forensisch onderzoek, inbraakmonitoring, automatisering van de fysieke security en andere security mogelijkheden.

Videoguard account

vinkjeBekijk prijzen in onze webshop.