REMOTE SUPPORT

Als VideoGuard Support kunnen we indien nodig snel en adequaat helpen bij het oplossen van problemen bij een storing en/of inbedrijf stelling. Daarnaast wordt het beantwoorden van vragen eenvoudig als ‘we uw situatie’ in beeld hebben. Speciaal hiervoor hebben wij de VideoGuard Remote Support service beschikbaar.

VideoGuard Support is in staat om uw service technici, systemen en apparaten vanaf een afstand te bekijken en te bedienen. We kunnen samen met u, uw technici of met derden samenwerken om de problemen op te lossen. Dit alles met de hoogst mogelijke beveiliging. U krijgt altijd een volledig inzicht in de uitgevoerde supportactiviteiten d.m.v. een gedetailleerde auditlog van elke sessie. (u kunt zelfs indien gewenst een video downloaden met alle uitgevoerde handelingen). We maken gebruik van de beste tools voor support op afstand die in de markt bestaan. Het product wordt in meer dan 65 landen door duizenden klanten gebruikt. (o.a. door Genetec Support)

Wilt u gebruik maken van Remote Support, neem dan eerst telefonisch contact op met ons support team en bel +31 850 410 510. en kies optie 3.

Klik op de rode balk aan de onderzijde voor remote support door VideoGuard en selecteer de medewerker uit het lijstje met wie u een afspraak heeft gemaakt. Voor meer informatie, problemen, storingen of vragen neem contact op met VideoGuard Support. Onze supportmedewerkers zijn op werkdagen aanwezig tussen 8.30 – 17.00 uur. Voordat de remote sessie gestart kan worden, dient u eerst de onderstaande verwerkingsovereenkomst te tekenen.

Support

Wanneer u akkoord bent met onze verwerkingsovereenkomst kunt u hieronder direct online support krijgen.

Ja ik ben akkoord met de verwerkingsovereenkomst

Het laatste nieuws

VideoGuard levert nu ook Hanwha Vision

VideoGuard levert nu ook Hanwha Vision

24-03-2023

Value Added Distributor VideoGuard breidt het assortiment camera’s uit met de modellen van Hanwha Vision. De apparatuur wordt ingezet om geavanceerde en veeleisende oplossingen te kunnen bieden met het beveiligingsplatform

Support

Nieuwe kaartverbeteringen in Genetec Security Center 5.11.2

24-02-2023

In de laatste release van Security Center werd een voorproefje gegeven van de Genetec Web App. Dit wordt officieel de standaard Web App-rol, die handmatig is aan te maken via de Config Tool terwijl de optie

contact of support nodig?

Videogaurd advies

Ons team van experts helpt u graag!

Videoguard account

vinkjeBekijk prijzen in onze webshop.