REMOTE SUPPORT

Als VideoGuard Support kunnen we indien nodig snel en adequaat helpen bij het oplossen van problemen bij een storing en/of inbedrijf stelling. Daarnaast wordt het beantwoorden van vragen eenvoudig als ‘we uw situatie’ in beeld hebben. Speciaal hiervoor hebben wij de VideoGuard Remote Support service beschikbaar.

VideoGuard Support is in staat om uw service technici, systemen en apparaten vanaf een afstand te bekijken en te bedienen. We kunnen samen met u, uw technici of met derden samenwerken om de problemen op te lossen. Dit alles met de hoogst mogelijke beveiliging. U krijgt altijd een volledig inzicht in de uitgevoerde supportactiviteiten d.m.v. een gedetailleerde auditlog van elke sessie. (u kunt zelfs indien gewenst een video downloaden met alle uitgevoerde handelingen). We maken gebruik van de beste tools voor support op afstand die in de markt bestaan. Het product wordt in meer dan 65 landen door duizenden klanten gebruikt. (o.a. door Genetec Support)

Wilt u gebruik maken van Remote Support, neem dan eerst telefonisch contact op met ons support team en bel +31 850 410 510. en kies optie 3.

Klik op de rode balk aan de onderzijde voor remote support door VideoGuard en selecteer de medewerker uit het lijstje met wie u een afspraak heeft gemaakt. Voor meer informatie, problemen, storingen of vragen neem contact op met VideoGuard Support. Onze supportmedewerkers zijn op werkdagen aanwezig tussen 8.30 – 17.00 uur. Voordat de remote sessie gestart kan worden, dient u eerst de onderstaande verwerkingsovereenkomst te tekenen.

Support

Wanneer u akkoord bent met onze verwerkingsovereenkomst kunt u hieronder direct online support krijgen.

Ja ik ben akkoord met de verwerkingsovereenkomst

Het laatste nieuws

VideoGuard brengt Genetec-AEOS Plugin

VideoGuard brengt Genetec-AEOS Plugin

09-04-2024

VideoGuard brengt een revolutionaire plugin op de markt voor integratie van AEOS in Genetec, twee van de meest geavanceerde securitysystemen op de markt. Deze innovatieve plugin stelt gebruikers in staat om naadloos te profiteren van de krachtige functionaliteiten van beide platforms,

Support

IVA Pro nu beschikbaar op multi-imager camera's

29-03-2024

Met firmware 9.0 voor CPP14-camera's is Intelligent Video Analytics (IVA) Pro nu beschikbaar op FLEXIDOME multi 7000i (IR) camera's. IVA Pro verbetert de beveiliging van gebouwen (IVA Pro Buildings) en perimeter (IVA Pro Perimeter). De cameras detecteren en classificeren objecten

Videoguard account

vinkjeBekijk prijzen in onze webshop.