Genetec Mission Control: Cameratoezicht, toegangsbeheer of andere beveiligingsfuncties; alles integraal, effectief en efficiënt te beheren.

Mission control

Met het Security Center platform van Genetec hebt u als security professional het beste instrument dat u zich kunt voorstellen. Het brengt u bij elke security-melding direct op de hoogte en helpt u adequaat te reageren. VideoGuard beschikt over alle officiële Genetec-certificaten om dat bij uw organisatie mogelijk te maken.

Of het nu gaat om cameratoezicht, toegangsbeheer of andere beveiligingsfuncties; met het platform van Genetec is alles integraal, effectief en efficiënt te beheren. Ook de eenvoud is kenmerkend, omdat alleen weergegeven wordt wat op een bepaald moment nodig is. Bij de meeste incidenten zijn slechts enkele klikken voldoende om de situatie weer onder controle te krijgen.

EN Partners

Een van de nieuwste functies is Mission Control. Deze helpt bij het nemen van vitale beslissingen als een melding binnenkomt waarbij de gebruiker stap voor stap d.m.v. eenvoudige vragen en antwoorden door een duidelijke procedure wordt begeleid. Dit heeft als voordeel dat incidenten altijd tijdig en op een gelijke, vooraf bepaalde, wijze worden afgehandeld en er niet meer hoeft te worden vertrouwd op kennis of ervaring van aanwezige personen. Ook het langdurig zoeken naar documenten waarin de ooit afgesproken incidentafhandeling beschreven stond is verleden tijd geworden met Mission Control.

Bijvoorbeeld de afhandeling van bijvoorbeeld een brandmelding of de melding van een achtergelaten koffer. Omdat de juiste implementaties van dergelijke procedures van groot belang zijn op de juiste afhandeling, mag Mission Control pas geleverd worden als de leverancier kan bewijzen alle kennis in huis te hebben. En dat kan VideoGuard!

Mission control certificaat Mission control clipart

Onze specialist Dennis Verstraete volgde de zware en uitgebreide opleiding en haalde glansrijk het bijbehorende certificaat. Daarmee is VideoGuard opnieuw in het bezit van alle Genetec-certificaten voor onder andere Omnicast, Synergis, AutoVU, Stratocast en dus Mission Control. Vanzelfsprekend zijn al deze onderdelen van Security Center als ‘unified’ totaaloplossing aan te bieden, zodat een duidelijk en vooral bruikbaar integraal systeem ontstaat op basis van apparatuur van tientallen fabrikanten. Camera’s, toegangslezers, maar ook alarmsystemen, brandmelders, gebouwbeheersystemen en de meest uiteenlopende sensoren. Alles in één systeem met één gebruikersschil!

Wat allemaal mogelijk is, is nauwelijks te beschrijven. Kom daarom langs. In onze experience room Montréal kunnen onze specialisten u met indrukwekkende demonstraties overtuigen. Denkt u van niet? Kom dan zeker langs! Maak een afspraak met met sales@videoguard.nl of bel met 085 – 0410510

Het laatste nieuws

VideoGuard brengt Genetec-AEOS Plugin

VideoGuard brengt Genetec-AEOS Plugin

09-04-2024

VideoGuard brengt een revolutionaire plugin op de markt voor integratie van AEOS in Genetec, twee van de meest geavanceerde securitysystemen op de markt. Deze innovatieve plugin stelt gebruikers in staat om naadloos te profiteren van de krachtige functionaliteiten van beide platforms,

Support

IVA Pro nu beschikbaar op multi-imager camera's

29-03-2024

Met firmware 9.0 voor CPP14-camera's is Intelligent Video Analytics (IVA) Pro nu beschikbaar op FLEXIDOME multi 7000i (IR) camera's. IVA Pro verbetert de beveiliging van gebouwen (IVA Pro Buildings) en perimeter (IVA Pro Perimeter). De cameras detecteren en classificeren objecten

Videoguard account

vinkjeBekijk prijzen in onze webshop.