home_image

In veel sectoren wil de klant geen product, maar een oplossing die zijn proces faciliteert en efficiënter maakt. Voor veel installateurs kan dit betekenen dat de vraag verder gaat dan het specialisme te bieden heeft. In die situaties biedt VideoGuard de helpende hand met specialisten die thuis zijn in de integrale en geünificeerde toepassing van beveiligingsproducten van niet minder dan DERTIG fabrikanten!

Detailhandel

Winkeliers kampen niet alleen met winkeldiefstal, maar ook met harde concurrentie door webshops. Daarom gaat hun voorkeur steeds vaker uit naar een camerasysteem dat niet alleen diefstal signaleert, maar ook informatie verschaft die het winkelproces optimaliseert. Denk maar aan heat-mapping, het signaleren van rijen voor de kassa, detectie van lege schappen, herkenning van vaste klanten en het meten van geslacht en leeftijd van klanten. VideoGuard kan helpen winkeliers hier optimaal van te laten profiteren, rekening houdend met de privacyregelgeving.

Genetec Retail Sense

Met het geavanceerde en wereldwijd gebruikte softwareplatform van Genetec is een fysieke winkel niet alleen veilig, maar ook intelligent te maken. Dat kan stap voor stap, omdat Security Center van Genetec modulair is uit te breiden. Zo kan de benodigde investering over een langere termijn worden uitgesmeerd. Het handigst is om te beginnen met ‘quick wins’. Wordt er fraude bij de kassa’s vermoed? Dan is daar een snel te realiseren oplossing voor. Een camera registreert bijvoorbeeld automatisch retouren aan de kassa. Wil de winkelier niet meer dan drie klanten in de rij, terwijl er nog kassa’s gesloten zijn? Dan is ook daar een oplossing voor. Zo kan worden doorgegroeid naar een systeem dat vastlegt hoeveel mannen en vrouwen de winkel bezoeken, wat hun leeftijden zijn, hoe lang ze in de winkel verblijven, in welke afdelingen ze de meeste interesse hebben en wat zij uiteindelijk besteden. Dit is te anonimiseren om problemen met de privacywet te voorkomen. Winkelketens kunnen zo zelfs inzicht krijgen in landelijke trends. Intussen zorgt koppeling met inbraak- en branddetectie, toegangscontrole en overvalalarm voor meer veiligheid in de winkel. Dit begint desgewenst al op het parkeerterrein. Met Genetec is ook dat perfect te beheren. Zo kan klanten bijvoorbeeld een half uur gratis parkeren worden aangeboden. Genetec verzamelt de data en presenteert die in overzichtelijke rapporten die helpen de veiligheid en efficiency van de winkel verder te verbeteren.

Meer weten?

Er valt nog veel meer te vertellen over de mogelijkheden Benieuwd? Maak een afspraak en kom langs voor een vrijblijvende live demonstratie in ons Montreál Experience Center in Waalwijk. Natuurlijk kunt u ook via de mail een afspraak maken.

Het laatste nieuws

Bosch samenwerking

Bosch samenwerking

22-09-2022

VideoGuard is door Bosch benoemd als certified X2 Connect partner! Dit partnership is een bevestiging en waardering voor de succesvolle samenwerking tussen VideoGuard en

Lees meer
Support

Nieuwe prijslijst Bosch

16-09-2022

Download hieronder uw nieuwe prijslijst van Bosch. Deze prijzen gelden vanaf 5 september 2022.

Lees meer

Videoguard account

vinkjeBekijk prijzen in onze webshop.

vinkjeKrijg toegang tot onze downloads & papers.

Videogaurd advies

Advies nodig

Het team van Videoguard beschikt over parate
kennis van een groot aantal verschillende
producten en hun toepasbaarheid waar u een
beroep op kunt doen.

Support ticket

5 jaar garantie

Videogaurd advies

Voor meer informatie over "5 jaar garantie" van Videoguard

Waarom Videoguard

vinkjeService, meer dan alleen dozen schuiven!

vinkjeInnovatieve concepten

vinkjeVideoservers bouwen op maat

vinkjeTotaal (solution) leverancier

vinkjeInstallatie ondersteuning

vinkjeTechnische support op contractbasis