home_image

In veel sectoren wil de klant geen product, maar een oplossing die zijn proces faciliteert en efficiënter maakt. Voor veel installateurs kan dit betekenen dat de vraag verder gaat dan het specialisme te bieden heeft. In die situaties biedt VideoGuard de helpende hand met specialisten die thuis zijn in de integrale en geünificeerde toepassing van beveiligingsproducten van niet minder dan DERTIG fabrikanten!

Onderwijs

Geweld onder scholieren neemt hand over hand toe. Reden voor veel scholen om in camerasystemen te investeren. Dit ligt echter gevoelig vanwege de privacyaspecten. Ook technisch zijn er de nodige uitdagingen. Want hoe krijg je goede beelden van een vechtpartij of drugsdeal? Daarnaast groeit de behoefte aan elektronisch toegangsbeheer, liefst ondersteund door cameratoezicht. VideoGuard kent de behoeftes en regels in het onderwijs en biedt graag de helpende hand bij dergelijke complexe opdrachten.

foto onderwijsBudget kan een pijnpunt zijn in het onderwijs, maar op de langere termijn kunnen moderne beveiligingsoplossingen behalve voor veiligheid ook voor kostenbesparing zorgen. Denk maar aan minder vernieling en diefstal, minder ziekteverzuim en een efficiënter gebruik van gebouwen. Daarnaast zijn er nieuwe technologieën die bijvoorbeeld de invoering van elektronische sloten en cameratoezicht aanzienlijk goedkoper maken dan in het verleden. Zo heeft draadloze apparatuur het voordeel dat geen dure bekabeling geïnstalleerd hoeft te worden, terwijl de beveiliging ervan tegenwoordig aan hoge normen voldoet en prima volstaat voor het onderwijs. Camera’s kunnen ook gebruik maken van het bestaande netwerk, waarbij er een logische scheiding is met het datanetwerk. Ook dat scheelt in de kosten. Elektronische sloten zijn duurder dan mechanische sloten, totdat een keer een hoofdsleutel zoekraakt of niemand meer weet wie welke sleutels in bezit heeft. Bij elektronische toegangsbeheer zijn per ‘tag’ op elk moment rechten toe te kennen of in te trekken en is er desgewenst continu zicht op wie er aanwezig is. Dat kan levens redden bij een ernstige calamiteit. Via het platform van Genetec zijn verschillende scenario’s te ondersteunen. Denk aan het verkrijgen van video bij het aanbieden van een ongeautoriseerde ‘tag’ of bij het horen van hard en ongewoon geluid. Zelfs het blokkeren van de nooduitgang kan automatisch worden gesignaleerd. Meldingen kunnen op elke smartphone worden ontvangen.

Meer weten?

Er valt nog veel meer te vertellen over de mogelijkheden Benieuwd? Maak een afspraak en kom langs voor een vrijblijvende live demonstratie in ons Montreál Experience Center in Waalwijk. Natuurlijk kunt u ook via de mail een afspraak maken.

Het laatste nieuws

Bosch samenwerking

Bosch samenwerking

22-09-2022

VideoGuard is door Bosch benoemd als certified X2 Connect partner! Dit partnership is een bevestiging en waardering voor de succesvolle samenwerking tussen VideoGuard en

Lees meer
Support

Nieuwe prijslijst Bosch

16-09-2022

Download hieronder uw nieuwe prijslijst van Bosch. Deze prijzen gelden vanaf 5 september 2022.

Lees meer

Videoguard account

vinkjeBekijk prijzen in onze webshop.

vinkjeKrijg toegang tot onze downloads & papers.

Videogaurd advies

Advies nodig

Het team van Videoguard beschikt over parate
kennis van een groot aantal verschillende
producten en hun toepasbaarheid waar u een
beroep op kunt doen.

Support ticket

5 jaar garantie

Videogaurd advies

Voor meer informatie over "5 jaar garantie" van Videoguard

Waarom Videoguard

vinkjeService, meer dan alleen dozen schuiven!

vinkjeInnovatieve concepten

vinkjeVideoservers bouwen op maat

vinkjeTotaal (solution) leverancier

vinkjeInstallatie ondersteuning

vinkjeTechnische support op contractbasis