home_image

Zorgsector: Beveiligingstechniek om personeel efficiënter in te zetten of om direct te waarschuwen als een patiënt op de grond valt

Beveiligingstechniek kan ziekenhuizen en verzorgingstehuizen helpen criminaliteit en overlast tegen te gaan, maar er is veel meer mogelijk. Systemen die helpen het schaarse medisch personeel efficiënter in te zetten of die direct waarschuwen als een patiënt op de grond valt. Eenvoudig is de beveiliging van een zorginstelling bepaald niet. Zo is er ook een spanningsveld tussen veiligheidsrisico’s, toegankelijkheid en privacy. VideoGuard biedt de kennis en producten die nodig is deze uitdagingen aan te gaan.

genetec zorgoplossingZo is met Security Center van Genetec de toegang en het cameratoezicht te beheren, van het parkeerterrein tot de laboratoria en operatiekamers. Met de intelligente camera’s is toezicht te houden zonder inbreuk op privacy van patiënten en bezoekers. Verder zijn er bijvoorbeeld oplossingen om met gezichtsherkenning beveiligde deuren te openen, zodat medewerkers hun handen vrij houden en onbelemmerd naar binnen kunnen.

Daarnaast is het niet nodig om meerdere camerasystemen te hebben voor bijvoorbeeld beveiliging en bewaking van patiënten. Door camera’s niet als camera’s, maar als intelligente sensoren te gebruiken kan aan de strengste eisen van de AVG worden voldaan.

Nieuwsgierig? Kom eens vrijblijvend langs in ons Experience Center Montreal, waar we alles live kunnen demonstreren en dieper op uw vragen kunnen ingaan en direct beantwoorden. Net zolang totdat u tevreden bent met het complete systeem, en het u brengt wat u nodig heeft en op de manier zoals dat u dat wilt. Techniek moet ú dienen, u moet zeker niet een dienaar worden van de techniek. We zien u graag snel bij ons in Waalwijk!

zorgpersoneel overvieuw

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende live demonstratie in ons Montreál Experience Center in Waalwijk? Neem dan contact met ons op via sales@videoguard.nl of bel naar +31 850 410 510. We helpen u graag!

Het laatste nieuws

Bosch Forensic Search Plug-in in samenwerking met Genetec

Bosch Forensic Search Plug-in in samenwerking met Genetec

25-09-2023

AI aangedreven plug-in voor geavanceerd incidentonderzoek. Voor snelle en nauwkeurige incidenten opvraging integreert de Forensische Zoek plug-in naadloos met Genetec Security Center. De plug-in maakt gebruik van de metagegevens

Support

Configureer Video Analytics eenvoudig

14-09-2023

Als een technologie te complex is om in te stellen, te beheren en te interpreteren, kan het zijn dat gebruikers niet de data vastleggen die ze nodig hebben om mensen en eigendommen

contact of support nodig?

Videogaurd advies

Ons team van experts helpt u graag!

Videoguard account

vinkjeBekijk prijzen in onze webshop.