home_image

Zorgsector: Beveiligingstechniek om personeel efficiënter in te zetten of om direct te waarschuwen als een patiënt op de grond valt

Beveiligingstechniek kan ziekenhuizen en verzorgingstehuizen helpen criminaliteit en overlast tegen te gaan, maar er is veel meer mogelijk. Systemen die helpen het schaarse medisch personeel efficiënter in te zetten of die direct waarschuwen als een patiënt op de grond valt. Eenvoudig is de beveiliging van een zorginstelling bepaald niet. Zo is er ook een spanningsveld tussen veiligheidsrisico’s, toegankelijkheid en privacy. VideoGuard biedt de kennis en producten die nodig is deze uitdagingen aan te gaan.

genetec zorgoplossingZo is met Security Center van Genetec de toegang en het cameratoezicht te beheren, van het parkeerterrein tot de laboratoria en operatiekamers. Met de intelligente camera’s is toezicht te houden zonder inbreuk op privacy van patiënten en bezoekers. Verder zijn er bijvoorbeeld oplossingen om met gezichtsherkenning beveiligde deuren te openen, zodat medewerkers hun handen vrij houden en onbelemmerd naar binnen kunnen.

Daarnaast is het niet nodig om meerdere camerasystemen te hebben voor bijvoorbeeld beveiliging en bewaking van patiënten. Door camera’s niet als camera’s, maar als intelligente sensoren te gebruiken kan aan de strengste eisen van de AVG worden voldaan.

Nieuwsgierig? Kom eens vrijblijvend langs in ons Experience Center Montreal, waar we alles live kunnen demonstreren en dieper op uw vragen kunnen ingaan en direct beantwoorden. Net zolang totdat u tevreden bent met het complete systeem, en het u brengt wat u nodig heeft en op de manier zoals dat u dat wilt. Techniek moet ú dienen, u moet zeker niet een dienaar worden van de techniek. We zien u graag snel bij ons in Waalwijk!

zorgpersoneel overvieuw

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende live demonstratie in ons Montreál Experience Center in Waalwijk? Neem dan contact met ons op via sales@videoguard.nl of bel naar +31 850 410 510. We helpen u graag!

Het laatste nieuws

BEVEILIGING MET EEN VISIE: AL 10 JAAR LANG!

BEVEILIGING MET EEN VISIE: AL 10 JAAR LANG!

19-02-2024

In het kader van ons 10-jarig jubileum presenteren we met trots onze speciale Jubileum Actiekrant. Ontdek een scala aan zeer interessante aanbiedingen en profiteer van exclusief voordeel. Deze brochure is een blijk van waardering van u als trouwe klant van

Support

Robuuste MIC camera's beveiligen essentiële locaties

14-02-2024

Robuuste en betrouwbare MIC camera's zijn ideaal voor essentiële infrastructuur en de transportsector. Ze kunnen alle weersomstandigheden en bewegingen aan en zijn gebouwd om in vrijwel elke omgeving te presteren. De robuuste behuizing is bestand tegen grote schokken en beschermt

contact of support nodig?

Videogaurd advies

Ons team van experts helpt u graag!

Videoguard account

vinkjeBekijk prijzen in onze webshop.