ONZE DIENSTEN

WIE ZIJN WIJ?

Videoguard

VideoGuard Support levert de dienstverlening voor VideoGuard. Als distributeur van Genetec biedt VideoGuard ondersteuning aan de Genetec Resellers binnen de Benelux en Duitsland. Genetec is een Canadees Softwarehuis dat het zogeheten Security Center op de markt bracht: een ‘Unified’ Security platform, dat naadloos IP-Securitysystemen verbindt binnen één enkele intuïtieve interface. Het product portofolio bestaat naast de Genetec software uit gerelateerde hardware en ‘IP edge devices’ die zijn geïntegreerd in het Genetec Security Center platform.


VIDEOGUARD SUPPORTMEDEWERKERS

Onze VideoGuard Supportmedewerkers zijn getrainde ICT-specialisten met kennis van het product Genetec Security Center. De mix van ICT en productkennis is een combinatie met een sterke toegevoegde waarde voor de Genetec Reseller. De expertise op het gebied van ICT-netwerken, server en storage oplossingen, Windows besturingssystemen, SQL-databases en de kennis van security gerelateerde edge devices (camera’s, access control controllers, intercoms en IP-security devices) zijn onderdeel van de dienstverlening van Videoguard Support.

VIDEOGUARD REMOTE SUPPORT SERVICE

VideoGuard Support maakt gebruik van Bomgar om servers en pc’s remote te kunnen overnemen. Zo kunnen we ongeacht de locatie de server of pc overnemen en de gewenste of noodzakelijke service verlenen (wel een internetaansluiting noodzakelijk). Dit alles met de hoogst mogelijke beveiliging. U krijgt altijd een volledig inzicht in de uitgevoerde remote supportactiviteiten d.m.v. een gedetailleerde auditlog van elke sessie en indien gewenst is er een video te downloaden van de door ons uitgevoerde handelingen. Hiertoe wordt iedere door VideoGuard uit te leveren server/pc voorzien van een Bomgar request button.

Helpdesk

VIDEOGUARD SERVERS

VideoGuard levert servers die optimaal zijn afgestemd op de Genetec Security Center oplossing. Naast de standaard configuratie worden de servers ook geconfigureerd met VideoGuard ‘Best Practice’. VideoGuard Best Practice zijn instellingen vanuit de dagelijkse praktijk, die de performance ten goede komen. We leveren diverse diensten ten behoeve van het installeren van VideoGuard servers. Denk aan Remote Support, Pre-sales, Consultancy bij Bestekken en aanbestedingen, Ontwerpen, Installatie & Inbedrijf stellen en een professionele helpdesk.

GENETEC ADVANTAGE

Om uw Genetec Security Center niet te laten verouderen, maar ‘up to date’ te houden, is het aan te bevelen om Genetec Advantage (een SMA: software maintenance agreement) af te sluiten. Door het afsluiten van ‘Advantage’ heeft u het recht uw systeem te upgraden en met de nieuwste versie van Genetec te voorzien van allerlei nieuwe software functionaliteiten en het kunnen blijven aansluiten van de nieuwste IP-edge devices. Hiermee garanderen wij u een securityoplossing zonder een EOL (End Of Life) datum.

VIDEOGUARD SUPPORT CONTRACT

Contract

Naast Genetec Advantage bieden wij u een VideoGuard Support Contract aan. De VideoGuard Supportmedewerkers zijn ICT-specialisten die zijn getraind in Genetec Security Center. Dit biedt veel toegevoegde waarde voor de Genetec Resellers. Om optimaal gebruik te maken van het VideoGuard Support Contract moet er de mogelijkheid zijn voor een VideoGuard Remote Support functionaliteit. Om gebruik te kunnen maken van de VideoGuard Support Desk dient u een SMA op het systeem ID te hebben afgesloten.

VIDEOGUARD MONITORING CONTRACT

VideoGuard heeft als doelstelling een up to date systeem te garanderen met zo min mogelijk downtime van het systeem of onderdeel binnen het systeem. Hiervoor streven wij ernaar om storingen en potentiele problemen zo vroeg mogelijk te detecteren en in de kiem te smoren. Door middel van het monitoren van de systemen kunnen wij proactieve support leveren. Voordat de klant ons belt met het probleem is het door de supportmedewerkers van VideoGuard al geconstateerd, opgepakt en zijn we al met de oplossing bezig of is het probleem al opgelost. Om gebruik te kunnen maken van de VideoGuard Monitoring Services dient u een SMA op het systeem ID te hebben afgesloten en een VideoGuard Support Contract.

VIDEOGUARD SECURITY CONTRACT

Met het VideoGuard Security Contract blijft uw systeem up to date en wordt alle software maandelijks geüpgraded naar de laatste softwareversies, inclusief de firmware van de IP-devices. Tevens wordt er op de servers, cliënt pc’s en IP-devices een dynamisch wachtwoord beleid toegepast, met zogenaamde sterke wachtwoorden. Waar mogelijk (afhankelijk van keuze IP-devices) wordt gebruik gemaakt van ‘secured connections’. Als voorbeeld kunnen Bosch camera’s worden aangesloten en voorzien van een https-beveiligingscertificaat, of een SRTP-stream waarmee de videostream vanaf de camera tot aan de cliënt pc encrypted worden uitgevoerd. Ook kunnen we speciale software toepassen op elke Genetec Security Center server zoals bijvoorbeeld ‘Microsoft Enhanced Mitigation Experience Toolkit’ (EMET). EMET anticipeert op de meest voorkomende technieken die door aanvallers gebruikt worden om misbruik te maken van beveiligingslekken in computersystemen.

Het laatste nieuws

BIJGEWERKTE VERSIE VAN DE FORENSIC SEARCH PLUG-IN VOOR GENETEC

BIJGEWERKTE VERSIE VAN DE FORENSIC SEARCH PLUG-IN VOOR GENETEC

19-07-2024

Versie 1.2 van de Forensic Search Plug-in voor Genetec Security Center is nu beschikbaar. Deze update bevat verbeteringen voor grotere, gedistribueerde installaties, de mogelijkheid om zoekpresets op te slaan en terug te zetten en verbeterde cameralijsten. U kunt nu zoeken

Support

Review: DINION 7100i IR

18-07-2024

'We waren onder de indruk van de robuuste 7100i IR bullet camera van Bosch toen we deze overdag testten in ons drukke straatbeeld, en we zijn nog meer onder de indruk nu we deze 's nachts hebben getest." ... "Het

Videoguard account

vinkjeBekijk prijzen in onze webshop.