fastid Iphone


Word koploper op het gebied van biometrische identificatie

Toegang op basis van biometrie

Met de komst van nieuwe smartphones zien veel mensen biometrische identificatie nu als makkelijke, veilige en slimme identificatiemethode.
Als u FastID gebruikt, kunnen klanten zich identificeren met hun telefoon of door middel van gezichtsherkenning. Uw diensten gebruiken is zo slechts een kwestie van een telefoon ontgrendelen. Klanten gebruiken hiervoor hun eigen digitale ID, dat is opgeslagen op hun telefoon. Dit ID kunnen ze voor allerlei diensten en plekken gebruiken. Zo hoeven consumenten zich niet steeds opnieuw aan te melden, en houden ze grip op hun persoonsgegevens.

Word onderdeel van het FastID-platform en verwelkom een nieuwe generatie klanten.

 • Slim
 • Simpel
 • Veilig

Bron foto: Schiphol Privium

Schiphol Pivium
Infographic

Hoe werkt het?

Thuis identificeren met de app

Met FastID scannen gebruikers hun identiteitsbewijs (bijv. een paspoort, rijbewijs of ID-kaart) via hun telefoon. Dit kan thuis, maar ook op een andere plek. Vervolgens maken ze een selfie om hun identiteit te bevestigen. Dit digitale ID wordt op hun telefoon opgeslagen en kunnen ze gebruiken als toegangsbewijs voor diensten. Ze kunnen echter ook hun biometrische gegevens gebruiken.

 • Eén keer aanmelden en een digitaal ID aanmaken
 • Snelle toegang met behulp van een telefoon en biometrische gegevens.
 • Eigenaarschap en controle over uw digitale identiteit.

Een nieuwe en moderne identificatiemethode - maak één keer een digitaal ID aan en krijg toegang tot allerlei diensten en locaties.

 • EVENEMENTEN
 • FINANCIËLE PRODUCTEN
 • REIZEN
 • HOTELS/BUNGALOWS
 • HUURAUTO'S
 • SPORTLOCATIES
 1. Uw digitale ID en gegevens worden veilig op uw telefoon bewaard
 2. Delen voor toegang
 3. Na uw bezoek kunt u uw gegevens verwijderen

fastid Iphone

Betrouwbare gegevensdeling

FastID bewaart het digitale ID en de persoonsgegevens van gebruikers in een versleuteld bestand op hun telefoon. Zodra een klant uw diensten wil gebruiken, worden de gegevens die nodig zijn voor registratie en toegang met u gedeeld. Deze gegevens worden rechtstreeks vanuit de telefoon van de gebruiker gedeeld en zijn geverifieerd voordat het ID is aangemaakt. De gegevens die u krijgt zijn daarom 100% correct.

Om aan de AVG te kunnen voldoen, is de FastID-app voorzien van een privacyknop. Hiermee kunnen consumenten hun gegevens na het bezoek verwijderen. Op deze manier creëert u nog meer vertrouwen tussen uw organisatie en uw klanten.

Biometrische identificatie

Gezichtsscan

IDENTIFICATIE OP BASIS VAN GEZICHTSHERKENNING

Laat klanten gebruikmaken van uw diensten door simpelweg hun gezichtscontouren te scannen. Met de camera van hun telefoon of die van FastID bevestigen ze hun identiteit, waarna ze toegang krijgen tot uw dienst of locatie.

Stemscan

IDENTIFICATIE OP BASIS VAN STEMHERKENNING

Stemherkenning is een veilige en legale identificatiemethode. Door FastID te gebruiken, hoeft u niet meer de gebruikelijke identificatievragen te stellen zodra klanten u opbellen.

Telefoonscan

IDENTIFICATIE MET BEHULP VAN DE MOBIELE APP

Laat klanten hun telefoon als toegangsbewijs of ticket gebruiken. Gebruik hiervoor de FastID-app of integreer de technologie in uw eigen app.
Snelle gezichtsscan
Maakt tickets en kaartjes overbodig

gezichtherkenninssysteem van NEC

Bron foto: Gezichtsherkenningssysteem van NEC


De voordelen van FastID

Behandel uw klanten als VIP's

Met FastID biedt u een nieuwe generatie klanten snelle toegang. Profiteer van betere klantreviews en goedkopere registratie en toegang en verwelkom uw klanten op een snelle en gebruiksvriendelijke manier.

 • Betere klantreviews
 • Goedkopere registratie en toegang

FastID Festival

Word koploper op het gebied van privacy en gegevensbeveiliging

Nu beveiligingslekken en privacykwesties aan de orde van de dag zijn, hebben consumenten steeds meer oog voor hun persoonsgegevens. Dankzij FastID bent u hierop voorbereid en loopt u voorop als het gaat om Europese regelgeving inzake digitale identiteit (eIDAS en ESSIF). Word onderdeel van FastID, draag bij aan de transformatie van data-eigendom en wees de concurrentie een stap voor!

 • Innovatieve identificatietechnologie
 • Voldoet volledig aan privacywetgeving

FastID Festival

Eenvoudig te integreren in de systemen die u vertrouwt

FastID is eenvoudig te integreren in uw huidige toegangs- en beveiligingssystemen. Standaard werkt onze technologie volledig samen met het toegangs- en bewakingssysteem van GENETEC. Maar FastID kan u ook helpen om deze technologie in andere toegangssystemen te implementeren.

 • Standaardintegratie
 • Oplossingen op maat

Minder administratie, meer efficiëntie

Dankzij FastID kunnen consumenten de vereiste gegevens met één druk op de knop delen. En omdat u die gegevens digitaal ontvangt, hoeft u geen documenten meer te scannen of informatie handmatig in te vullen. Ook krijgen consumenten toegang tot uw locatie of diensten door in de FastID-camera te kijken of door hun telefoon te gebruiken. Dit vermindert de druk op uw werknemers, aangezien ze geen ticket- en identiteitscontroles meer uit hoeven te voeren.

 • Minder personeel en kosten nodig voor toegang
 • Nieuwe klanten hoeven zich niet aan te melden en te identificeren


Onze oplossingen

Incheck-app voor thuis
Laat uw klanten thuis inchecken via de FastID-app op hun telefoon en bespaar hun tijd.

Bewaking
Omdat toegang door middel van biometrische gegevens aan juridische identiteiten is gekoppeld, kan uw bewakingssysteem ongeautoriseerde personen op uw terrein herkennen. In dat geval zal FastID u helpen de overtreder te identificeren

Word vandaag nog koploper en implementeer FastID

 • Reizen via de fastlane
 • VIP-toegang voor stadions
 • FastPass voor attractieparken
 • Toegang met Hotels

We helpen u beslissen

Of u nu al besloten heeft om FastID te adopteren, of als u gewoon meer informatie wilt over de mogelijkheden: wij staan voor u klaar. Bel of mail ons en dan zorgen wij dat u klaar bent voor de toekomst.
T: +31 (0)85 041 05 10
fastid@videoguard.nl

Diensten & Installatie

De installatie bestaat uit drie eenvoudige stappen:

1. Een fastlane opzetten
FastID installeert een nieuwe camera of koppelt bestaande camera's aan uw toegangspoorten of draaihekken.

2. Uw systemen verbinden met het FastID-platform
Zodra uw toegangssystemen gekoppeld zijn aan het FastID-platform, kunt u consumenten toegang verlenen met behulp van hun biometrische gegevens en telefoon.

3. Moedig (nieuwe) klanten aan
Nodig uw klanten en iedereen met een digitaal ID uit om via de fastlane gebruik te maken van uw diensten.

website Fast ID

Ondersteuning

Onze servicemonteurs staan altijd voor u klaar om u te helpen bij de installatie of om technische problemen op te lossen. Met VideoGuard Remote Support kunnen we op afstand een diagnose uitvoeren en de meeste problemen meteen oplossen. We kunnen echter ook uw personeel of externe monteurs uitleg geven hierover.
Bij het opsporen van problemen blijft beveiliging onze prioriteit.
Aan de hand van een gedetailleerd auditlogboek geven we u volledige inzage in onze ondersteuningssessies. U kunt zelfs een video downloaden met daarin een opname van alle ondernomen acties.

Contactgegevens
FASTID
Koeweistraat 12
4181 CD Waardenburg

T: +31 (0)85 041 05 10
fastid@videoguard.nl www.videoguard.nl/fastid

Het laatste nieuws

VideoGuard brengt Genetec-AEOS Plugin

VideoGuard brengt Genetec-AEOS Plugin

09-04-2024

VideoGuard brengt een revolutionaire plugin op de markt voor integratie van AEOS in Genetec, twee van de meest geavanceerde securitysystemen op de markt. Deze innovatieve plugin stelt gebruikers in staat om naadloos te profiteren van de krachtige functionaliteiten van beide platforms,

Support

IVA Pro nu beschikbaar op multi-imager camera's

29-03-2024

Met firmware 9.0 voor CPP14-camera's is Intelligent Video Analytics (IVA) Pro nu beschikbaar op FLEXIDOME multi 7000i (IR) camera's. IVA Pro verbetert de beveiliging van gebouwen (IVA Pro Buildings) en perimeter (IVA Pro Perimeter). De cameras detecteren en classificeren objecten

Videoguard account

vinkjeBekijk prijzen in onze webshop.