Toegangscontrole automatiseren op basis van videobeelden

afbeelding toegangscontrole

Toegangscontrole is altijd al een belangrijk onderwerp binnen bedrijven en (overheids)organisaties geweest. Want hoe richt je dit zo goed, veilig en efficiënt mogelijk in? Natuurlijk kennen we de meest voorkomende oplossingen als tags, pasjes of cijfercodes, maar wist je dat toegangscontrole ook gestroomlijnd en geautomatiseerd kan worden met behulp van (bestaande) camerabeelden? In dit artikel gaan we daar dieper op in.

Zoals gezegd zijn er talloze oplossingen op het gebied van toegangscontrole. Maar voordat we daar verder op ingaan, kijken we eerst naar wat toegangscontrole precies is en welke voordelen automatisering ervan met zich meebrengt.

Lees het volledige artikel op https://videoguard.nl/vaibs

Lees meer op https://www.vaibs.com/

Het laatste nieuws

Verhuisbericht VideoGuard

Verhuisbericht VideoGuard

13-11-2023

Mede vanwege de aanhoudende groei en uitbreidingen van onze hoogwaardige dienstverlening, zullen wij per 1 januari 2024 een nieuw pand betrekken.

Support

Crowd management en Video AI Analytics

06-11-2023

Op evenementen waar veel mensen bij elkaar komen, is monitoring enorm belangrijk voor de veiligheid van de bezoekers. Handmatige monitoring van camerabeelden is echter arbeidsintensief en foutgevoelig. Daarnaast is het haast onmogelijk om bepaalde patronen met het menselijk oog waar

contact of support nodig?

Videogaurd advies

Ons team van experts helpt u graag!

Videoguard account

vinkjeBekijk prijzen in onze webshop.