VIDEOGUARD WORDT DISTRIBUTEUR VAN PELCO BY SCHNEIDER ELECTRIC

Pelco

VideoGuard breidt het assortiment camerasystemen uit met het brede IP-productenpakket van Pelco by Schneider Electric. Het betreft camera’s en IP recorders voor de meest uiteenlopende toepassingen. De distributieovereenkomst met de van origine Amerikaanse fabrikant geldt voor de hele Benelux.

“Met Pelco by Schneider Electric bieden wij nu een grote verscheidenheid aan IP-camera’s en bijbehorende producten”, zegt inside salesmanager Sandor Luiken van VideoGuard. “Het is apparatuur van hoge kwaliteit, die wij combineren met de managementsoftware van Genetec. Via slimme en mooie apps krijgen installateurs en eindgebruikers tal van mogelijkheden om de apparatuur te bedienen en beelden terug te kijken.”

TECHNISCHE ONDERSTEUNING

Het volledige assortiment van Pelco omvat de alomgekende Spectra dome camera, maar ook complexe IP-videomatrixsystemen en glasvezeltransmissiesystemen. “Met Pelco by Schneider Electric gaan wij ons vooral richten op de markt voor IP-videosystemen”, benadrukt Luiken. “En natuurlijk doen wij dat weer als value added distributor. Wij leveren niet alleen de producten, maar ook technische ondersteuning en trainingen. Zo krijgen klanten een maximum aan mogelijkheden voor hun geld.”

Als voorbeeld noemt de algemeen directeur de integratie met Genetec Security Center. “Wij stellen installateurs in staat om op die manier complete oplossingen voor securitymanagement te realiseren. Daarbij gaan wij met onze dienstverlening, inzet en specialistische kennis altijd net even dat stapje verder.”

Meer informatie over de IP-oplossingen van Pelco zijn te verkrijgen via onze productmanager frank.scholten@videoguard.nl of via sandor.luiken@videoguard.nl 085 – 0410510.

Het laatste nieuws

De juiste beslissingen als elke seconde telt!

De juiste beslissingen als elke seconde telt!

07-07-2020

Als een meldkamercentralist videobeelden binnenkrijgt van een ernstig incident, is er geen tijd om draaiboeken te raadplegen. Daarom ontwikkelde Genetec de uitbreiding Mission Control voor Security Centre. VideoGuard-partner Adhetec implementeert het inmiddels bij grote opdrachtgevers in de vitale infrastructuur.

Lees meer
Support

PBT Beveiliging en Telecom continueert samenwerking met VideoGuard

30-06-2020

25 juni hebben PBT Telecom & Beveiliging en VideoGuard een verlengde samenwerkingsovereenkomst getekend. Deze houdt in dat VideoGuard als value added distributor voor PBT de leverancier blijft van de oplossingen van Genetec en bijbehorende producten.

Lees meer

Videoguard account

vinkjeBekijk prijzen in onze webshop.

vinkjeKrijg toegang tot onze downloads & papers.

Videogaurd advies

Advies nodig

Het team van Videoguard beschikt over parate
kennis van een groot aantal verschillende
producten en hun toepasbaarheid waar u een
beroep op kunt doen.

Support ticket

5 jaar garantie

Videogaurd advies

Voor meer informatie over "5 jaar garantie" van Videoguard

Waarom Videogaurd

vinkjeService, meer dan alleen dozen schuiven!

vinkjeInnovatieve concepten

vinkjeVideoservers bouwen op maat

vinkjeTotaal (solution) leverancier

vinkjeInstallatie ondersteuning

vinkjeTechnische support op contractbasis