VIDEOGUARD OP WERKBEZOEK BIJ BOSCH-FABRIEK IN PORTUGAL

Werkbezoek portugal
Flexidome 8000i
MIC 4K

Afgelopen week was een delegatie distributeurs uit heel Europa te gast bij de fabriek van Bosch Security Systems in Portugal. Ook VideoGuard was van de partij om een kijkje achter de schermen van het productieproces te kunnen nemen. Te zien was onder andere hoe de nieuwe Flexidome 8000i en MIC 4K worden gebouwd.

VideoGuard had de uitnodiging voor het bezoek aan de fabriek in Portugal te danken aan de grote prestaties, die onlangs nog werden beloond met een Platinum Partner-certificaat. Aan dat certificaat was een bezoek aan de Bosch-fabriek in Ovar, nabij Porto, verbonden om distributeurs een indruk te geven van het productieproces en de kwaliteitszorg die Bosch aan zijn producten toevoegt.

Robert Bosch

Bosch zit al sinds 1911 in Portugal en is bijzonder actief in het land. Niet alleen met beveiligingsproducten, maar ook met verwarmingstechnologie, multimedia voor auto’s, communicatiesystemen en techniek voor waterzuivering. De productie van beveiligingstechniek is geconcentreerd in Ovar. Specialisten van de fabriek gingen in op de bijzondere eigenschappen van de diverse innovaties en hoe installateurs en eindgebruikers daar optimaal gebruik van kunnen maken. De opgedane kennis vormt weer een belangrijke verrijking van de expertise van VideoGuard voor wat betreft producten van Bosch Security Systems. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met sales@videoguard.nl

Het laatste nieuws

De juiste beslissingen als elke seconde telt!

De juiste beslissingen als elke seconde telt!

07-07-2020

Als een meldkamercentralist videobeelden binnenkrijgt van een ernstig incident, is er geen tijd om draaiboeken te raadplegen. Daarom ontwikkelde Genetec de uitbreiding Mission Control voor Security Centre. VideoGuard-partner Adhetec implementeert het inmiddels bij grote opdrachtgevers in de vitale infrastructuur.

Lees meer
Support

PBT Beveiliging en Telecom continueert samenwerking met VideoGuard

30-06-2020

25 juni hebben PBT Telecom & Beveiliging en VideoGuard een verlengde samenwerkingsovereenkomst getekend. Deze houdt in dat VideoGuard als value added distributor voor PBT de leverancier blijft van de oplossingen van Genetec en bijbehorende producten.

Lees meer

Videoguard account

vinkjeBekijk prijzen in onze webshop.

vinkjeKrijg toegang tot onze downloads & papers.

Videogaurd advies

Advies nodig

Het team van Videoguard beschikt over parate
kennis van een groot aantal verschillende
producten en hun toepasbaarheid waar u een
beroep op kunt doen.

Support ticket

5 jaar garantie

Videogaurd advies

Voor meer informatie over "5 jaar garantie" van Videoguard

Waarom Videogaurd

vinkjeService, meer dan alleen dozen schuiven!

vinkjeInnovatieve concepten

vinkjeVideoservers bouwen op maat

vinkjeTotaal (solution) leverancier

vinkjeInstallatie ondersteuning

vinkjeTechnische support op contractbasis