VIDEOGUARD NVR’S

NETWERK VIDEO RECORDERS

De toepassing van netwerk (IP) camera’s vereist, naast het juiste software management platform ook het juiste hardware fundament. De NVR (Netwerk Video Recorder) is daarom ook het hart van een IP video systeem en dus belangrijk om daar de juiste keuze in te maken, die past bij de toepassing en de verwachtingen van de gebruiker.

Videoguard heeft een grote verscheidenheid aan verschillende NVR’s die voor diverse toepassingen inzetbaar zijn. Dit kan variëren van bijvoorbeeld camerabewaking voor beveiligingstoepassingen tot mobiele NVR’s voor toepassing in (rijdende) objecten.

IP VIDEO SMALL BUSINESS NVR

Inzetbaar voor kleinschalige bewaking en toezichts toepassingen, typisch met 3 tot 12 camera’s. Deze compleet geconfigureerde NVR’s bezitten alle benodigde hard- en software en kunnen gecombineerd worden met nagenoeg alle IP camera’s die op de markt zijn. De NVR kan gemakkelijk geplaatst worden op de meest uiteenlopende locaties. Twee monitoren kunnen worden aangesloten, één voor de hotspotmonitor en de ander voor het overzicht van alle beelden.

IP VIDEO NVR STANDAARD T/M ENTERPRISE

Deze business modellen zijn geschikt voor veel uiteenlopende cameratoezicht- en videobewakings toepassingen strekkende van bescheiden (± 10 camera’s) tot middelgrote en grote toepassingen (20 – 100+ camera’s), zie ook de NVR matrix op de volgende pagina. Zo zijn deze NVR’s in te zetten in kleine kantoren, magazijnen en ook ziekenhuizen, banken, kantoren, bedrijventerreinen, metro/trein stations e.v.a. Meerdere Videoguard NVR systemen kunnen coöperatief gebruikt worden voor installaties met ettelijke honderden camera’s met zowel centraal, decentraal als remote management.

Een belangrijk verschil met de Small Business NVR’s is dat er voor meer data veiligheid kan worden gekozen en uitbreidbaarheid. Tevens vindt het bekijken van live video en/of opnames vaak plaats op PC’s in het netwerk en niet op de NVR zelf.

IP VIDEO NVR MOBILE

Voor mobiele of industriële toepassingen heeft Videoguard de Mobile NVR. Een praktijkvoorbeeld kan zijn een mobiele toepassing waar stroomverbruik een belangrijke selectiefactor kan zijn zoals: auto, trein, metro, etc. Ook temperatuur, koeling en schokbestendigheid kunnen aanvullende selectiecriteria zijn. De Videoguard Mobile NVR biedt de mogelijkheid om IP camera’s in te zetten voor diverse mobiele en industriële toepassingen.

IP VIDEO SAFE STORAGE

Veel toepassingen vragen steeds langere opslag van beeldmateriaal in combinatie met steeds betere beeldkwaliteit. Daarom zijn de Videoguard IP Video NVR’s verkrijgbaar in verschillende opslagcapaciteiten. Met een uitbreiding is een Videoguard IP Video NVR in staat om beeldopslag van diverse maanden tot zelfs jaren mogelijk te maken (waarbij wel rekening gehouden moet worden met de geldende regelgeving).Voor uitbreiding van de standaard opslagtermijn zijn diverse capaciteiten (tot 100’n Terabytes) IP Video Safe Storage beschikbaar.

Kenmerken van deze systemen is dat ze bij uitstek geschikt zijn voor CCTV, IP-Surveillance en A/V. Tevens zijn er diverse veiligheidsmaatregelen aanwezig om bij een mogelijke uitval van bepaalde componenten, toch ongehinderd door te kunnen werken. De verschillende Safe Storage systemen zijn geëngineerd op het aantal camera’s wat moet worden beheerd, zodat u altijd de best passende oplossing heeft.

IP VIDEO WORKSTATION

Het live bekijken en actief beheren van IP Video systemen stelt ook eisen aan de gebruikte cliënt apparatuur. Aangezien IP Video een relatief zware toepassing is heeft Videoguard het IP Video Workstation ontwikkeld. Standaard voorzien van 2 monitoraansluitingen, zeer stil in gebruik en optimaal geschikt voor IP Video. Daarbij kan er een keuze gemaakt worden uit diverse beeldschermgrootte’s tot 50”, optioneel met joystick besturing. Videoguard systemen worden geïnstalleerd en geserviced door erkende beveiligingsinstallatie- en ICT bedrijven. Additioneel is Onsite Service af te sluiten op de Videoguard NVR’s met 5×8 4-uur response met een looptijd van 36 maanden. Optioneel zijn andere service afspraken te maken.

Het laatste nieuws

Brainbox Nieuwsbericht

Brainbox Nieuwsbericht

24-11-2020

Het is verbluffend wat moderne bewakingscamera’s tegenwoordig kunnen. Dankzij ingebouwde intelligentie kunnen ze complexe situaties bewaken en sturen ze alleen beelden door als menselijk ingrijpen vereist is. Een reden om bestaande camera’s te vervangen? Nee! Met de Brainbox van VideoGuard

Lees meer
Support

End of life aankondiging voor Omnicast 4.8

30-10-2020

We willen u laten weten dat Omnicast™ versie 4.8 vanaf 31 juli 2021 niet langer geleverd wordt. Vanaf 31 oktober stopt ook de technische ondersteuning. Een goed moment dus om uw klanten te wijzen op de mogelijkheid om hun Omnicast-systeem

Lees meer

Videoguard account

vinkjeBekijk prijzen in onze webshop.

vinkjeKrijg toegang tot onze downloads & papers.

Videogaurd advies

Advies nodig

Het team van Videoguard beschikt over parate
kennis van een groot aantal verschillende
producten en hun toepasbaarheid waar u een
beroep op kunt doen.

Support ticket

5 jaar garantie

Videogaurd advies

Voor meer informatie over "5 jaar garantie" van Videoguard

Waarom Videogaurd

vinkjeService, meer dan alleen dozen schuiven!

vinkjeInnovatieve concepten

vinkjeVideoservers bouwen op maat

vinkjeTotaal (solution) leverancier

vinkjeInstallatie ondersteuning

vinkjeTechnische support op contractbasis