VIDEOGUARD EN MOBIQAM BIEDEN SNEL MOBIEL CAMERATOEZICHT

Videoguard experience day

Mobiele cameramasten beginnen vooral op bouwlocaties een vertrouwd gezicht te worden. Maar de ontwikkelingen staan niet stil. Het nieuwste van het nieuwste wordt op het moment geboden door Mobiqam, dat voor de distributie een overeenkomst is aangegaan met value added distributor VideoGuard.

Bij het ontwerp van de Mobiqam was het uitgangspunt dat plaatsing, afregeling en onderhoud een minimum aan tijd moeten kosten. En dat is gelukt. Binnen vijftien minuten is de cameramast volledig operationeel. Aansluitingen zijn niet nodig en de accu kan dankzij plug-and-play binnen een minuut worden vervangen, waarna er weer voor zes dagen energie is. Net zo makkelijk is de harddisk met usb-aansluiting te verwisselen.

Mobiqam

ENCRYPTIE

Bijzonder is ook dat de beelden standaard met encryptie worden beveiligd. Ze worden versleuteld opgeslagen en verzonden via 4G, Wifi of een kabel. Daardoor kan veilig gebruik worden gemaakt van een openbare internetverbinding. Voor het beheer levert Mobiqam een speciaal softwarepakket, waarmee niet alleen de beelden zijn op te vragen, maar waarmee ook de status van de apparatuur wordt bewaakt. Het accuniveau is te zien en er volgt alarm als één van de masten wordt bewogen. Ook heeft de Mobiqam gps, waarmee direct de locatie is te bepalen.

Mobiqam encryptie

VIRTUEEL HEKWERK

Interessant is verder dat de Mobiqam met camera’s van verschillende fabrikanten is te gebruiken. Als heel speciale eisen worden gesteld aan bijvoorbeeld de lichtgevoeligheid of goed beeld bij slecht weer, is daar altijd wel een geschikte camera voor te vinden. Daardoor is de Mobiqam moeiteloos in te zetten voor bouwlocaties, evenemententerreinen en bij criminele hotspots in steden en op bedrijfsterreinen. Extra functionaliteit is bewegingsdetectie en de mogelijkheid om een virtueel hekwerk rond het beveiligde gebied te leggen. Zo kunnen mensen gewoon hun werk doen, maar worden indringers direct gedetecteerd. VideoGuard heeft de expertise in huis om de masten snel en correct geconfigureerd op de locaties te krijgen.

Meer informatie is te verkrijgen via: sales@videoguard.nl of bel met 085 – 0410510.

Het laatste nieuws

De juiste beslissingen als elke seconde telt!

De juiste beslissingen als elke seconde telt!

07-07-2020

Als een meldkamercentralist videobeelden binnenkrijgt van een ernstig incident, is er geen tijd om draaiboeken te raadplegen. Daarom ontwikkelde Genetec de uitbreiding Mission Control voor Security Centre. VideoGuard-partner Adhetec implementeert het inmiddels bij grote opdrachtgevers in de vitale infrastructuur.

Lees meer
Support

PBT Beveiliging en Telecom continueert samenwerking met VideoGuard

30-06-2020

25 juni hebben PBT Telecom & Beveiliging en VideoGuard een verlengde samenwerkingsovereenkomst getekend. Deze houdt in dat VideoGuard als value added distributor voor PBT de leverancier blijft van de oplossingen van Genetec en bijbehorende producten.

Lees meer

Videoguard account

vinkjeBekijk prijzen in onze webshop.

vinkjeKrijg toegang tot onze downloads & papers.

Videogaurd advies

Advies nodig

Het team van Videoguard beschikt over parate
kennis van een groot aantal verschillende
producten en hun toepasbaarheid waar u een
beroep op kunt doen.

Support ticket

5 jaar garantie

Videogaurd advies

Voor meer informatie over "5 jaar garantie" van Videoguard

Waarom Videogaurd

vinkjeService, meer dan alleen dozen schuiven!

vinkjeInnovatieve concepten

vinkjeVideoservers bouwen op maat

vinkjeTotaal (solution) leverancier

vinkjeInstallatie ondersteuning

vinkjeTechnische support op contractbasis