FLEXIDOME IP indoor 800i

Uitbreiding CLIQ programma biedt meer mogelijkheden

CLIQ, het mechatronische sluitsysteem, verstevigt haar leidende positie in de markt met vernieuwende producten:


Nieuwe eCLIQ sleutels

Maar liefste 3 nieuwe eCLIQ programmeerbare elektronische sleutels worden de komende tijd geïntroduceerd. Bij alle sleutels zijn de LED en akoestische indicatoren verbeterd, evenals de batterijlevensduur. Voor de Connect sleutels is deze verdubbeld, voor de andere sleutels verlengd tot 10 jaar!
De Connect sleutel krijgt ook een vernieuwd activatiesysteem voor BLE door middel van een drukknop in plaats van een kantelbeweging. Zie onderstaande tabel voor de specificaties:

FLEXIDOME panoramic 5100i

De Basic sleutel is vanaf half oktober beschikbaar. De professional sleutel komt later dit jaar en de Connect sleutel begin 2022.Nieuw wandprogrammeerapparaat

Het vandalismebestendige wandprogrammeerapparaat voor zowel eCLIQ als Verso CLIQ is vanaf nu ook in versie met potentiaalvrij contact (V = FO1) beschikbaar.

Naast het updaten van de tijd en toegangsrechten op de sleutel, zal het met dit apparaat ook mogelijk zijn om elektronisch gestuurde deuren te controleren. Denk aan toegangsdeuren van winkels of centrale toegangsdeuren van appartementsgebouwen die een draaideur, deurautomaat of elektrische sluitplaat hebben.

Let wel: enkel E3 (of B3) sleutels met toegangsrechten op dit apparaat en minimaal firmware 16.3.0 kunnen in een CLIQ Web Manager systeem deze functionaliteit gebruiken. Meer weten over hoe dit exact in elkaar zit? Neem dan snel contact met uw accountmanager op.

Waakzaamheidsvideo Waakzaamheidsvideo

Nieuwe cilinders

Ook op het gebied van cilinders zijn er nieuwe ontwikkelingen. Zo zijn er nieuwe speciale cilinders in kleinere afmetingen beschikbaar voor eCLIQ.
NT08 KIK-cilinders (Key In Knob) zijn speciale cilinders die met name gebruikt worden in Amerikaanse ANSI-cilindertypes. Ze zijn speciaal ontworpen voor gebruik in afsluitbare knoppen, hendels en handgrepen. Hiernaast kunnen deze cilinders ook worden gebruikt als vervangingselement in LFIC-cilinders (Large Format Interchangeable Core) in vele verschillende toepassingen zoals hangsloten, insteeksloten, randsluitingen, enz.
Standaard hebben deze cilinders een horizontale output (ABTR=HOR), maar optioneel kan ook een verticale output (ABTR=VER). Zoals bij elke eCLIQ cilinder, zijn ook deze types optioneel leverbaar met stof- en regenbescherming (SUR=1).

Waakzaamheidsvideo

Bijkomend zijn er twee speciale cilinders beschikbaar die o.a. gebruikt worden in oplegsloten van de firma CISA. Dankzij de compacte afmetingen zijn de buitencilinder N701 en de binnencilinder N702 ook afzonderlijk te gebruiken voor andere toepassingen.Voorzie glazen deuren van de juiste elektronische toegangscontrole zonder afbreuk te doen aan het design

Waakzaamheidsvideo

Zoals facility managers, ontwerpers en bestekschrijvers zullen beamen, kan het een uitdaging zijn om de juiste elektronische toegangsoplossing voor een glazen deur te vinden. Wanneer glas het middelpunt van een entree vormt, is bekabeling geen optie. In plaats daarvan biedt het productgamma van Aperio passende oplossingen voor glazen deuren, zonder afbreuk aan het design te doen.
De Aperio C100-cilinder met batterijvoeding kan eenvoudig op vrijwel elke glazen binnendeur worden gemonteerd waardoor ook deze deuren eenvoudig in elk nieuw of bestaand toegangscontrole systeem kunnen worden geïntegreerd.
De Aperio H100 bundelt de kracht en flexibiliteit van toegangscontrole in een bekroonde, draadloze kruk. Overal waar het mogelijk is om een bestaande deurkruk te vervangen, kan een H100 gemakkelijk worden gemonteerd en geïntegreerd in het toegangssysteem.
Gebruikers openen alle deuren, inclusief draadloos bediende Aperio-deuren, met dezelfde credential. Aperio is compatibel met bijna elke standaard RFID-technologie, waaronder iCLASS®, Desfire® en MIFARE®, en ook met veilige mobiele toegang met Seos®.Eenvoudiger beheer van persoonlijke gegevens met CLIQ®

Waakzaamheidsvideo

In CLIQ Web Manager 11 is een rechtstreekse koppeling met Active Directory mogelijk via de LDAP-module (Lightweight Directory Access Protocol).

Hierdoor is eenvoudiger en efficiënter beheer van personeelsgegevens mogelijk. In plaats van twee gebruikers-/personeelsdatabases te beheren - tussen CWM en bijvoorbeeld een HR-systeem - kunt u de LDAP-module de gegevens voor u laten synchroniseren.Nieuwste versies Aperio producten

Waakzaamheidsvideo
Waakzaamheidsvideo

Vanaf heden zijn het E100 Aperio deurbeslag en de draadloze H100 Aperio deurkruk al uitgerust met Bluetooth en NFC technologie. En de 5e generatie communicatie hub van Aperio ondersteunt ook deze mobiele protocollen. Via onderstaande link kunt u een lijst met oude referenties en de nieuwe BLE referenties van deze oplossing vinden. In de nabije toekomst komt ook het kastslot KL100, compatible met deze mobiele protocollen op de markt en worden ook het server rack slot KS100 en de Aperio cilinder C100 hiermee uitgerust! Meer nieuws hierover volgt later.

Het laatste nieuws

Genetec Security Center 5.11: ongekende innovatie

Genetec Security Center 5.11: ongekende innovatie

08-08-2022

Met Security Center 5.11 heeft u direct toegang tot alle kernmodules Omnicast, Synergis, AutoVu en zelfs Sipelia en inbraakbewaking. Genetec geeft aan dat Security Center 5.11 vanaf donderdag 8

Lees meer
Support

Genetec nog steeds leider in wereldwijde videobewakingssoftware

25-07-2022

Volgens onderzoeksorganisatie Omdia is Genetec nog steeds leider in wereldwijde videobewakingssoftware. Het rapport werd dit jaar uitgebreid met VSaaS (Video Surveillance as a Service).

Lees meer

Videoguard account

vinkjeBekijk prijzen in onze webshop.

vinkjeKrijg toegang tot onze downloads & papers.

Videogaurd advies

Advies nodig

Het team van Videoguard beschikt over parate
kennis van een groot aantal verschillende
producten en hun toepasbaarheid waar u een
beroep op kunt doen.

Support ticket

5 jaar garantie

Videogaurd advies

Voor meer informatie over "5 jaar garantie" van Videoguard

Waarom Videoguard

vinkjeService, meer dan alleen dozen schuiven!

vinkjeInnovatieve concepten

vinkjeVideoservers bouwen op maat

vinkjeTotaal (solution) leverancier

vinkjeInstallatie ondersteuning

vinkjeTechnische support op contractbasis