Security Center 5.8, hét security management platform van Genetec

Wilt u zelf een dashboard maken voor het beheer van de veiligheid in de hele organisatie? Wilt u gemakkelijk verschillende locaties beheren via één app? Dan is Security Center 5.8, het security management platform van Genetec, de oplossing voor u. 

 

Wat is Security Center en wat zijn de voordelen van versie 5.8?

Security Center is een volledig geïntegreerd security management platform dat videotoezicht, toegangsbeheer en nummerplaatherkenning combineert in één enkele oplossing. Het systeem is modulair samen te stellen en uit te breiden met producten van talloze fabrikanten. Het platform is niet alleen ideaal voor woningen en winkels, maar ook voor industrieparken, schoolcampussen en luchthavens.

Met versie 5.8 is vooral het gebruikersgemak en de veiligheid van Security Center verbeterd. Een aantal voordelen van Security Center 5.8:

Aanpasbare live dashboards: alarmerende gebeurtenissen kunnen live worden gevolgd.

Alles via één app, waarmee alles kan op basis van plattegronden van de locatie.

Verschillende functies voor het bewaken van de operationele status van het beveiligingssysteem, het installeren

   van nieuwe firmware en andere updates. 

Security Score-widget: houdt bij hoe het met de ‘gezondheid’ van het systeem gesteld is.

Visuele rapportage: geeft statistieken weer over de actuele veiligheidssituatie.

Voor elke gebruiker is nu een dashboard samen te stellen met precies de functies die de gebruiker nodig heeft. Dat kunnen camerabeelden zijn, maar ook bepaalde webpagina’s en andere digitale informatiebronnen, zoals Google Earth. Het werkt uiterst simpel met drag and drop.

Beveilig uw digitale beveiligingsapparatuur met ons Security management platform

Digitale beveiligingsapparatuur is kwetsbaar voor cybercrime. Maar niet als ze met Security Center wordt beheerd. Alle signalen worden beveiligd met encryptie, en hackpogingen worden gesignaleerd en gemeld. Bovendien controleert het platform of alle apparaten naar behoren functioneren. Het verdraaien of vernielen van een camera leidt direct tot alarm. Ook een camera die onscherp beeld oplevert, blijft niet onopgemerkt.

Camera’s worden steeds slimmer. Security Center 5.8 maakt het een stuk eenvoudiger om van deze intelligentie te profiteren. Via eenvoudige stappen is te bepalen welke waarnemingen tot alarm moeten leiden.

 

Maak een afspraak voor een live demonstratie

Er valt nog veel meer te vertellen over security management platform. Benieuwd? Maak een afspraak en kom langs voor een vrijblijvende live demonstratie in ons Montreál Experience Center in Waalwijk. Natuurlijk kunt u ook alvast onze whitepaper downloaden voor meer informatie. 

Klik hier om de whitepaper te downloaden.

SECURITY CENTER 5.8

Waarom videoguard?

  • Service, meer dan alleen dozen schuiven!
  • Innovatieve concepten
  • Videoservers bouwen op maat
  • Totaal (solution) leverancier
  • Installatie ondersteuning
  • Technische support op contractbasis
Nieuws Blogs Cases Downloads

5 jaar garantie

warranty
 

Voor meer informatie over "5 jaar garantie" van Videoguard

klik hier

Advies nodig?!

Het team van VideoGuard beschikt over parate kennis van een groot aantal verschillende producten en hun toepasbaarheid waar u een beroep op kunt doen. Contact opnemen Ticketsysteem