Nieuw! De Bosch FLEXIDOME IP Starlight 8000i – Slimme vaste dome camera’s voor beveiliging tot in het kleinste detail

Eenvoudiger door slimmer te werken

De toewijding van Bosch om voortdurend de grenzen van de technologie te verleggen, wordt gedemonstreerd door de lancering van de FLEXIDOME IP starlight 8000i fixed dome camera’s. Ontwikkeld om het videobeveiligingsproces te vereenvoudigen.

Om het videobeveiligingsproces te vereenvoudigen heb je een slimme camera nodig, met bijvoorbeeld de functie ‘remote in bedrijfstellen’. Met deze slimme camera, gecombineerd met de app Project assistent, kan met de pan, tilt, roll en zoom (PTRZ) functie het vereiste gezichtsveld worden ingesteld zonder de camera of lens aan te raken. Deze externe inbedrijfstelling en configuratie kunnen in elk stadium na de eerste set-up worden aangepast, waardoor het snel en gemakkelijk wordt om het gezichtsveld aan te passen als de initiële instellingen veranderen. Bijvoorbeeld met nieuwe lay-outs.

Voldoet aan uitdagende testcondities

Voor een toekomstgerichte camera is de nieuwe FLEXIDOME IP starlight 8000i-reeks verrassend resistent tegen de verschillende elementen. Met een IP66 waterbestendigheid, IK10 + vandalismebestendigheid, anti-corrosie coating en een werktemperatuurbereik van -50 tot + 60 ° C, zijn de camera’s thuis in uitdagende binnen- en buitensituaties.

De robuustheid is ongeëvenaard, net als de details die de camera’s vastleggen. Hogere resoluties en frame rates, betere lichtgevoeligheid en uitstekend dynamisch bereik helpen stuk voor stuk om individuen of objecten te onderscheiden voor onweerlegbaar bewijs. De combinatie van deze geavanceerde functies, samen met de starlight technologie in HD 1080p, 6 megapixels en de 4K Ultra HD-resolutie bieden uitzonderlijke details, zelfs in situaties met weinig licht.

Analyses die verder gaan

Een verborgen element dat standaard is op alle FLEXIDOME IP starlight 8000i-camera’s, is het ingebouwde en toonaangevende ‘Intelligent Video Analytics’. Gecombineerd met genoemde hoge beeldresolutie verhoogt het de nauwkeurigheid van de beveiligingsoplossing door intelligent onderscheid te maken tussen echte beveiligingsgebeurtenissen en bekende valse triggers (denk aan sneeuw, wind, regen, hagel en waterreflecties). Dit biedt als extra voordeel dat gebruikers alleen worden gewaarschuwd als dit absoluut noodzakelijk is.

Het is ideaal voor high security toepassingen en biedt automatische objectdetectie over grote afstanden, zoals perimeterbeveiliging van luchthavens, kritieke infrastructuren, overheidsgebouwen, grensbewaking, scheepsregistratie en verkeersmonitoring (Bijvoorbeeld detectie van verkeerde wegen, verkeers-tellingen en monitoren van wegbermen voor geparkeerd auto’s).

Vergroot uw gemoedsrust

Het ingebouwde intelligente Video Analytics biedt meer voordelen dan alleen het in de gaten houden van indringers. Door de gedetailleerde videogegevens die deze camera’s vastleggen is er veel meer mogelijk dan alleen beveiliging. Het interpreteren van videogegevens helpt bijvoorbeeld om consumentenpatronen te monitoren, denk aan het identificeren van ‘hotspots’ in een winkelgebied op de luchthaven; informatie die de verkoop kan vergroten of de ervaring van reizigers kan verbeteren door mogelijke knelpunten in de routing te identificeren.

Een gedetailleerde analyse is echter afhankelijk van gedetailleerde beelden. Met de FLEXIDOME IP starlight 8000i dome camera’s, geschikt voor maximaal 4K Ultra HD, kunt u elk detail vastleggen. Bovendien kan de camera met snelheden tot 60 fps eenvoudig snel bewegende objecten vastleggen en leveren donkere en helder verlichte plekken geen problemen op dankzij de ‘High Dynamic Range’.

Verlaag de belasting van uw netwerk en uw eigen werkdruk

De Bosch FLEXIDOME IP starlight 8000i-reeks beschikt over Intelligent Dynamic Noise Reduction en slimme streaming, gecombineerd met H.265 videocompressie. Dit kan de bitsnelheid tot 80% verlagen om de videogegevens beheersbaar te houden. Dit terwijl de netwerkbelasting en opslagkosten aanzienlijk verminderen zonder dat dit ten koste gaat van de videokwaliteit. En net als bij alle andere Bosch-netwerkcamera’s bevat het assortiment verschillende geavanceerde software- en hardware oplossingen, zoals een ingebouwde Trusted Platform Module, om de beveiliging van vitale videogegevens te behouden.

Bosch Flexidome IP Starlight 8000i


Bekijk hier het filmpje

Waarom videoguard?

  • Service, meer dan alleen dozen schuiven!
  • Innovatieve concepten
  • Videoservers bouwen op maat
  • Totaal (solution) leverancier
  • Installatie ondersteuning
  • Technische support op contractbasis
Nieuws Blogs Cases Downloads