VideoGuard en i-PRO nodigen u graag uit voor een ontbijtsessie op 15 november 2022.

Breakfast-session

Bij deze gelegenheid zulllen Jeroen Cleijne (i-PRO) en Frank Scholten (VideoGuard) de nieuwste technologische innovatie presenteren.

Neem deel aan dit event en geniet tijdens een lekker ontbijt hoe i-PRO Active Guard uw Genetec-systeem verandert in een krachtige zoekmachine die real-time zoekopdrachten en diepgaande forensische analyses kan uitvoeren. Ontdek de flexibiliteit om uw eigen watchlist aan te maken met 's werelds grootste selectie AI-attributen en sta versteld van het samenstellen van uw eigen web-based dashboard dat u inzichten verschaft om uw bedrijf te verbeteren. Al deze voordelen worden mogelijk gemaakt door de beste en meest uitgebreide concurrerende AI-cameralijn van i-PRO. Dit alles tegen nul extra softwarelicenties en hardwarekosten!

Programma:
9.00 uur: Ontvangst met ontbijt
9.30 uur: Hoe i-PRO Active Guard uw Genetec-systeem verandert in een krachtige zoekmachine door Jeroen Cleijne
10.15 uur: Pauze
10.30 uur: Integratie van i-PRO camera’s binnen Genetec Security Center door Frank Scholten
11.00 uur: Afsluiting

Mis deze geweldige kans niet om meer te weten te komen over onze sterke samenwerking met Genetec en schrijf u hier in voor deze ontbijtsessie!

Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus schrijf snel in! Deze sessie zal plaatsvinden in ons Montreál Experience Center in Waalwijk.

Kunt u deze sessie niet bij wonen maar wilt wel meer informatie?
Neem dan contact met ons op via sales@videoguard.nl of bel naar +31 850 410 510

Het laatste nieuws

VideoGuard en i-PRO nodigen u graag uit voor een ontbijtsessie op 15 november 2022.

VideoGuard en i-PRO nodigen u graag uit voor een ontbijtsessie op 15 november 2022.

17-10-2022

Bij deze gelegenheid zulllen Jeroen Cleijne (i-PRO) en Frank Scholten (VideoGuard) de nieuwste technologische innovatie presenteren. Neem deel aan dit event en geniet tijdens een

Support

VideoGuard gaat oplossingen met i-PRO-apparatuur creëren

26-09-2022

De systemen van i-PRO (voorheen Panasonic) kenmerken zich door vergaand gebruik van geavanceerde kunstmatige intelligentie. Reden voor ons als value added distributor om het merk toe te voegen aan het assortiment en de technologie te gaan gebruiken in oplossingen op

contact of support nodig?

Videogaurd advies

Ons team van experts helpt u graag!

Videoguard account

vinkjeBekijk prijzen in onze webshop.