bedrijfsonderdeel beveiligingstechniek van BINK en VideoGuard gaan samen grotere uitdagingen aan

logo Bink

Samen bereik je meer dan alleen. Dat is het motto van directeur Edwin van Mook van bedrijfsonderdeel beveiligingstechniek van BINK uit het Brabantse Sprundel. Sinds 2021 werkt zijn bedrijf nauw samen met VideoGuard, nadat de value added distributor hielp met het realiseren van een complex project op basis van Genetec-software. “We trekken steeds vaker samen op en dat leidt tot nieuwe, interessante business.”

In het Programma van Eisen had de opdrachtgever al aangegeven dat voor het videomanagement de voorkeur uitging naar het softwareplatform van Genetec. Dat werd een uitdaging voor bedrijfsonderdeel beveiligingstechniek van BINK, dat daar op dat moment nog geen ervaring mee had. Het was bovendien een uitgebreid vraagstuk om uit te werken. Niet iets voor beginners dus. Al zoekend naar mogelijkheden kwam Edwin van Mook in contact met VideoGuard, dat direct de helpende hand bood. “Het werden als het ware onze collega’s die ons hielpen met de projectering en de keuze van randapparatuur om zo tot een hoogwaardige installatie te komen voor de eindgebruiker. In de tussentijd gingen onze eigen medewerkers bij hen in training om de benodigde Genetec-certificaten te halen. Zo trokken we voortdurend samen op als groep met gemeenschappelijke intenties.”

Vervolgopdrachten
De eerste projecten met Genetec lopen zodanig dat bedrijfsonderdeel beveiligingstechniek van BINK van de klant mogelijk nog vervolgopdrachten krijgt. “Dat bewijst maar weer dat je beter iets samen kunt doen en elkaar kunt versterken, dan dat je het elkaar alleen maar moeilijk maakt”, vervolgt Edwin van Mook. “Het bevalt ons uitstekend en ook de opdrachtgever is enthousiast. “Het is goed als je er voor elkaar bent. We hebben heel goede contacten met Richard, David, Dennis en Frank, de specialisten van VideoGuard en kwamen zeker in het begin bijna wekelijks bij elkaar over de vloer.”

Uitbreidingen
Hoewel het geen makkelijke tijden zijn, gaat het bedrijfsonderdeel beveiligingstechniek van BINK voor de wind. Het 28 man tellende onderdeel van de 220 man tellende Bink Groep opende 15 juli jl. een tweede vestiging in Kaatsheuvel. Daarmee wordt het bedrijf nog beter in staat om de regio zuid-west Nederland te bedienen. Met een gereedschap als het Genetec-platform verwacht de beveiligingsspecialist de komende tijd steeds grotere opdrachten binnen te halen. “Een installatie voor de bakker om de hoek doen wij ook, maar voor iemand die idolaat is van beveiliging zijn die hoogwaardige en complexe installaties natuurlijk de krenten in de pap. Onze samenwerking met VideoGuard is dan ook in alle opzichten een win-win-situatie. We gaan ook samen een showroom bouwen in onze nieuwe vestiging in Kaatsheuvel. We timmeren dus lekker aan de weg en de samenwerking met VideoGuard is gewoon prettig. Ik kan het niet anders omschrijven.”

Wilt u meer informatie?
Neem dan vandaag nog contact op met ons via sales@videoguard.nl of bel naar +31 850 410 510

Het laatste nieuws

VideoGuard brengt Genetec-AEOS Plugin

VideoGuard brengt Genetec-AEOS Plugin

09-04-2024

VideoGuard brengt een revolutionaire plugin op de markt voor integratie van AEOS in Genetec, twee van de meest geavanceerde securitysystemen op de markt. Deze innovatieve plugin stelt gebruikers in staat om naadloos te profiteren van de krachtige functionaliteiten van beide platforms,

Support

IVA Pro nu beschikbaar op multi-imager camera's

29-03-2024

Met firmware 9.0 voor CPP14-camera's is Intelligent Video Analytics (IVA) Pro nu beschikbaar op FLEXIDOME multi 7000i (IR) camera's. IVA Pro verbetert de beveiliging van gebouwen (IVA Pro Buildings) en perimeter (IVA Pro Perimeter). De cameras detecteren en classificeren objecten

Videoguard account

vinkjeBekijk prijzen in onze webshop.