Introductie van FLEXIDOME 3100i cameras

FLEXIDOME 3100i

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat we de FLEXIDOME 3100i camera hebben toegevoegd aan het 3100i assortiment dat al bestaat uit de DINION 3100i IR en FLEXIDOME micro 3100i.

De nieuwe FLEXIDOME 3100i camera heeft een onopvallend design en is ideaal voor scholen, kantoorgebouwen of specifieke locaties die discrete bewaking vereisen. Een model voor binnengebruik, met en zonder IR-verlichting, biedt meer flexibiliteit bij het voldoen aan projecteisen. De IR-verlichting zorgt voor een dekking tot 30 m in een donkere omgeving. De camera's hebben ook geïntegreerde varifocale lenzen voor scherpe, gedetailleerde beelden met een flexibel gezichtsveld.

Meer info over deze mogelijkheden neem hiervoor contact op met sales@videoguard.nl of bel met +31 850 410 510

Het laatste nieuws

NIEUW! Aero PTZ -camera van i-PRO

NIEUW! Aero PTZ -camera van i-PRO

15-10-2024

Bij VideoGuard introduceren we met trots de nieuwe Aero PTZ-camera van i-PRO, de meest betrouwbare AI PTZ-camera op de markt. Deze camera biedt uitzonderlijke prestaties, zelfs in de meest extreme weersomstandigheden, en is ontworpen voor veeleisende beveiligingstoepassingen.

Support

Genetec breidt Security Center SaaS uit met de lancering van Operations Center.

08-10-2024

De eerste werkbeheeroplossing in de branche voor fysieke beveiligingsactiviteiten Genetec Inc. (“Genetec”), een toonaangevende technologieleverancier van geünificeerde oplossingen voor beveiliging, openbare veiligheid, bedrijfsprocessen en bedrijfsinformatie, kondigde vandaag de lancering aan van Operations Center, een cloudgebaseerde werkbeheeroplossing die

Videoguard account

vinkjeBekijk prijzen in onze webshop.