Laatste firmware releases

Laatste firmware releases

Versie 8.92 voor CPP13-camera's is uitgebracht en is beschikbaar in de Download Area. Deze versie bevat functies zoals configureerbare ethernet link modi, update van de beeldkwaliteit voor AUTODOME 7100i 2MP camera's, verbeterde standaardinstellingen en vele andere wijzigingen en fixes.

Versie 7.89 voor CPP6-, 7- en 7.3-camera's introduceert wijzigingen in de standaardinstellingen ("secure by default"), verbeteringen voor de MIC 7100i-beeldkwaliteit en diverse bugfixes.

Raadpleeg de release notes voor meer informatie, of neem contact op met uw Bosch contactpersoon.

CPP13 release note >
CPP6,7 and 7.3 release note>

Meer info over deze mogelijkheden neem hiervoor contact op met sales@videoguard.nl of bel met +31 850 410 510

Het laatste nieuws

NIEUW! Aero PTZ -camera van i-PRO

NIEUW! Aero PTZ -camera van i-PRO

15-10-2024

Bij VideoGuard introduceren we met trots de nieuwe Aero PTZ-camera van i-PRO, de meest betrouwbare AI PTZ-camera op de markt. Deze camera biedt uitzonderlijke prestaties, zelfs in de meest extreme weersomstandigheden, en is ontworpen voor veeleisende beveiligingstoepassingen.

Support

Genetec breidt Security Center SaaS uit met de lancering van Operations Center.

08-10-2024

De eerste werkbeheeroplossing in de branche voor fysieke beveiligingsactiviteiten Genetec Inc. (“Genetec”), een toonaangevende technologieleverancier van geünificeerde oplossingen voor beveiliging, openbare veiligheid, bedrijfsprocessen en bedrijfsinformatie, kondigde vandaag de lancering aan van Operations Center, een cloudgebaseerde werkbeheeroplossing die

Videoguard account

vinkjeBekijk prijzen in onze webshop.