Meer flexibiliteit met Security Center 5.12.2

config tool

Gebruik gepersonaliseerde velden en voer zoekopdrachten uit in de System status task
Vanaf Security Center 5.12.2 kunt u gepersonaliseerde velden gebruiken in de System status task. Met deze krachtige instelling kunnen uw systeembeheerders entiteiten in de System status task labelen met extra informatie die van belang is. Zo hebt u de mogelijkheid tot server rack location voor iedere rol, installatiedatum voor hardware of assettype voor interne reviews. De System status task biedt niet alleen ondersteuning voor gepersonaliseerde velden, maar is nu ook doorzoekbaar. Zo vindt u sneller de assets die u zoekt en kunt u weergaven filteren op basis van bestaande of nieuwe gepersonaliseerde velden die u hebt toegevoegd. Creëer gepersonaliseerde rapporten en beheer eenvoudig uw fysieke assets.

config tool datums config tool zoeken

Vervang camera's met vertrouwen
Het vervangen van camera's kan vervelend werk zijn, waarbij veel handmatige stappen vereist zijn. Zowel de camera als de systeemconfiguraties moeten worden geüpdatet om camera-instellingen zoals opname- en streaminginstellingen of systeembrede koppelingen met alarmen, deuren, map placements, event-to-actions en andere entiteiten te behouden. Deze handmatige processen kosten niet alleen veel tijd maar zijn ook gevoelig voor menselijke fouten en kunnen op grote schaal pijnlijker worden als de tijd komt dat er meer dan één unit moet worden vervangen.

uitleg tool

Met de Unit replacement tool in Security Center 5.12.2 kunt u camera-instellingen en bijbehorende entiteiten nu automatisch van een oude naar een nieuwe camera verzenden. De uitgebreide Unit replacement tool kopieert deze instellingen automatisch, waardoor er zo min mogelijk handmatige werkzaamheden nodig zijn. Als de originele en vervangende camera van hetzelfde merk en model zijn, worden alle instellingen verzonden. Als de vervangende camera van een ander merk of model is dan de originele camera worden alleen de instellingen die compatibel zijn tussen de oude en nieuwe camera's verzonden. Met deze functie kunnen systeembeheerders camera-instellingen tijdens het vervangen van units efficiënt verplaatsen, waarmee tijd wordt bespaard en de kans op fouten wordt verkleind.

Peer-2-Peer (P2P) clusters creëren
In navolging van P2P feature of Synergis™ kunnen gebruikers van Security Center 5.12.2 nu P2P clusters vormen om het aantal toegangscontrole-units te verhogen die één enkele rol aan kan. Hiermee komt de vorige limiet van 15 units per rol te vervallen en kunt u in plaats daarvan zoveel P2P-groepen maken als u nodig hebt, waarbij elke groep maximaal 15 units ondersteunt. U kunt nog steeds beslissen of elke unit deel uitmaakt van één cluster of onafhankelijk werkt. U kunt ook clusters instellen en deze een naam geven om hun doel aan te geven en te bepalen welke units in elke groep zijn opgenomen. Over het algemeen biedt deze nieuwe functie flexibele opties voor het beheren van uw failover-strategie, waardoor geheugenbesparingen en een eenvoudigere architectuur mogelijk worden.

Profiteer van flexibele Archiver-opnamefuncties
Met deze functie kunt u overschakelen naar back-upservers door systeembeheerders verschillende opnamekwaliteiten voor uw archivers op elke server in te stellen. Deze functie heeft twee belangrijke voordelen: Ten eerste kunnen de archiveringsinstellingen worden aangepast om opslagruimte te besparen. Uw beheerders kunnen het streamgebruik en de opnamekwaliteit van uw archivers aanpassen aan uw specifieke behoeften, zodat u uw opslag efficiënt kunt gebruiken, wat leidt tot kostenbesparingen en een optimaler gebruik van resources. Ten tweede zijn er met deze functie geen extra archivers meer nodig die uw organisatie kan gebruiken om streams in verschillende resoluties op te nemen. Met deze nieuwe mogelijkheid kunnen beheerders de opnamekwaliteit van uw back-uparchivers direct wijzigen, waardoor er geen hardware meer nodig is.

uitleg tool remote

Readers weergeven in de hardware inventory task
Deze functie verbetert de zichtbaarheid door readers van alle toegangscontrole-integraties samen te brengen in de hardware inventory task. Dit geldt voor Synergis™ Cloud Link, oudere Synergis Cloud Link en Axis Powered by Genetec™ toepassingen. U kunt eenvoudig verschillende readertypen herkennen en onderscheiden, waaronder beveiligde verbindingen zoals OSDP en gecodeerde lezers en niet-beveiligde readers zoals Wiegand- of Clock- en Data-protocollen. Deze uniforme weergave maakt monitoring en beheer eenvoudiger, waardoor volledig toezicht op readers gegarandeerd is, wat leidt tot beter onderbouwde beslissingen.

uitleg tool remote type

Nieuwe mogelijkheden voor de previewmodus van Security Center Automation We blijven Security Center Automation in Security Center 5.12.2 verbeteren door meer functionaliteit toe te voegen aan de previewmodus en de gebruikersinterface te optimaliseren terwijl de volledige lancering van deze nieuwe functie aanstaande is. Op events gebaseerde automatiseringen zijn nu krachtiger en kunnen complexere situaties aan. U kunt nu hele groepen kaarthouders kiezen, de voorwaarden ´EN´ en filters ´VOOR´ gebruiken voor bepaalde events en contextuele acties gebruiken bij het instellen van een van deze acties voor toegangscontrole:

Zoals wel duidelijk wordt, kan slimme security management een belangrijke rol spelen in het veiliger maken van uw locatie. Het karakter van deze technologie is zo breed, dat het op verschillende manieren ingezet kan worden. Meer info of een live demo over deze mogelijkheden neem hiervoor contact op met sales@videoguard.nl of bel met +31 850 410 510

Het laatste nieuws

NIEUW! Aero PTZ -camera van i-PRO

NIEUW! Aero PTZ -camera van i-PRO

15-10-2024

Bij VideoGuard introduceren we met trots de nieuwe Aero PTZ-camera van i-PRO, de meest betrouwbare AI PTZ-camera op de markt. Deze camera biedt uitzonderlijke prestaties, zelfs in de meest extreme weersomstandigheden, en is ontworpen voor veeleisende beveiligingstoepassingen.

Support

Genetec breidt Security Center SaaS uit met de lancering van Operations Center.

08-10-2024

De eerste werkbeheeroplossing in de branche voor fysieke beveiligingsactiviteiten Genetec Inc. (“Genetec”), een toonaangevende technologieleverancier van geünificeerde oplossingen voor beveiliging, openbare veiligheid, bedrijfsprocessen en bedrijfsinformatie, kondigde vandaag de lancering aan van Operations Center, een cloudgebaseerde werkbeheeroplossing die

Videoguard account

vinkjeBekijk prijzen in onze webshop.