MACTWIN SECURITY KIEST VOOR GENETEC EN VIDEOGUARD

Samenwerking Mactwin

System integrator Mactwin Security uit Heteren voegt Genetec toe aan zijn bestaande productportfolio en is daartoe een samenwerking aangegaan met value added Genetec distributeur VideoGuard uit Waalwijk.

Het Genetec-platform biedt vele mogelijkheden om diverse beveiligingssystemen op een gebruikersvriendelijke en overzichtelijke manier te beheersen. Mactwin koos voor een samenwerking met value added distributor VideoGuard, die beschikt over vele jaren Genetec ervaring en bovendien over alle door Genetec vereiste certificaten. Hiermee is de kennis van Genetec direct op het hoogste niveau aanwezig. In nauwe samenwerking met VideoGuard zijn Mactwin specialisten inmiddels opgeleid en wordt de verdere uitbreiding en borging van kennis vormgegeven.

INTEGRATIES

Mactwin streeft er volgens CCO Jan Schumer naar om organisaties te voorzien van innovatieve, maar vooral ook effectieve en gebruikersvriendelijke beveiligingsoplossingen. Het gaat hier om oplossingen waarin systemen als toegangsbeheer, inbraakdetectie, cameratoezicht, video-analyse en andere toepassingen volledig geïntegreerd zijn of kunnen worden. Veel van deze functies maken volgens Richard Nass, algemeen directeur van VideoGuard, al standaard deel uit van het Genetec-platform. Andere installaties, zoals voor branddetectie, zijn functioneel te integreren, zodat bijvoorbeeld bij een brandalarm direct relevant videomateriaal naar de alarmcentrale wordt gestuurd en de vluchtweg kan worden vrijgegeven.

Het laatste nieuws

Wat is er nieuw in Security Center 5.9.3?

Wat is er nieuw in Security Center 5.9.3?

31-08-2020

We vinden het leuk om de introductie van Security Center 5.9.3 te kunnen aankondigen. Deze kan vandaag al worden gedownload. Deze nieuwste versie vereenvoudigt het ontwerp van systemen die gebruik maken van unified analytics. Bovendien is het beheer over het

Lees meer
Support

De juiste beslissingen als elke seconde telt!

07-07-2020

Als een meldkamercentralist videobeelden binnenkrijgt van een ernstig incident, is er geen tijd om draaiboeken te raadplegen. Daarom ontwikkelde Genetec de uitbreiding Mission Control voor Security Centre. VideoGuard-partner Adhetec implementeert het inmiddels bij grote opdrachtgevers in de vitale infrastructuur.

Lees meer

Videoguard account

vinkjeBekijk prijzen in onze webshop.

vinkjeKrijg toegang tot onze downloads & papers.

Videogaurd advies

Advies nodig

Het team van Videoguard beschikt over parate
kennis van een groot aantal verschillende
producten en hun toepasbaarheid waar u een
beroep op kunt doen.

Support ticket

5 jaar garantie

Videogaurd advies

Voor meer informatie over "5 jaar garantie" van Videoguard

Waarom Videogaurd

vinkjeService, meer dan alleen dozen schuiven!

vinkjeInnovatieve concepten

vinkjeVideoservers bouwen op maat

vinkjeTotaal (solution) leverancier

vinkjeInstallatie ondersteuning

vinkjeTechnische support op contractbasis