Als echte security specialist is voor Frank vertrouwen een van zijn kernwaardes. Dat is precies waar de grootste overeenkomst tussen Frank en VideoGuard zit. 

Frank Scholten, Product en Engineer Manager.

Sinds 1993 is Frank werkzaam in de security branche. Eerst als technicus  op de afdeling beveiliging bij een installateur. Nadat deze afdeling zelfstandig ging was zijn liefde voor security geboren. Na 23 jaar bij een andere integrator gewerkt te hebben kwam hij op IFSEC in Londen Richard Nass MD bij VideoGuard tegen en zo is het balletje gaan rollen.

In het verleden heeft Frank vooral veel ervaring opgedaan in de videotechniek bij diverse high security klanten met netwerk video, analytics en security management waaronder video management (VMS) platformen gecombineerd met toegangscontrole. Precies de zaken waar VideoGuard haar focus op heeft liggen waardoor Frank en VideoGuard een perfecte match vormen.

Bij VideoGuard houdt Frank zich voornamelijk bezig met het onderzoeken van nieuwe producten, leveranciers en technieken. Hij is de ware schakel om techniek en sales naadloos op elkaar aan te sluiten. Binnen VideoGuard heeft hij overal antwoord op. En is dan ook een echte pionier op het gebied van nieuwe security producten te lanceren via VideoGuard.

Gelukkig is hij niet alleen met zijn werk bezig. Tijd en ruimte voor zijn grootste passie zijn er nog volop. Naast dat Frank samen met zijn vrouw Petra geniet van hun mooie gezin met 2 dochters speelt Frank in maar liefst 4 bandjes. Als zijn vingers de snaren van zijn gitaar raken is er niks anders meer dan de klanken die uit zijn handen komen.

Mocht je van gedachten met hem willen wisselen over security vraagstukken, Frank is te bereiken op +31 (0)85-0 410 510 of je kan hem een mailtje sturen frank.scholten@videoguard.nl