In de spotlight: Frank Scholten

Frank scholten

Als echte security specialist is voor Frank vertrouwen een van zijn kernwaardes. Dat is precies waar de grootste overeenkomst tussen Frank en VideoGuard zit.

FRANK SCHOLTEN, PRODUCT EN ENGINEER MANAGER.

Sinds 1993 is Frank werkzaam in de security branche. Eerst als technicus op de afdeling beveiliging bij een installateur. Nadat deze afdeling zelfstandig ging was zijn liefde voor security geboren. Na 23 jaar bij een andere integrator gewerkt te hebben kwam hij op IFSEC in Londen Richard Nass MD bij VideoGuard tegen en zo is het balletje gaan rollen.

In het verleden heeft Frank vooral veel ervaring opgedaan in de videotechniek bij diverse high security klanten met netwerk video, analytics en security management waaronder video management (VMS) platformen gecombineerd met toegangscontrole. Precies de zaken waar VideoGuard haar focus op heeft liggen waardoor Frank en VideoGuard een perfecte match vormen.

Bij VideoGuard houdt Frank zich voornamelijk bezig met het onderzoeken van nieuwe producten, leveranciers en technieken. Hij is de ware schakel om techniek en sales naadloos op elkaar aan te sluiten. Binnen VideoGuard heeft hij overal antwoord op. En is dan ook een echte pionier op het gebied van nieuwe security producten te lanceren via VideoGuard.

Gelukkig is hij niet alleen met zijn werk bezig. Tijd en ruimte voor zijn grootste passie zijn er nog volop. Naast dat Frank samen met zijn vrouw Petra geniet van hun mooie gezin met 2 dochters speelt Frank in maar liefst 4 bandjes. Als zijn vingers de snaren van zijn gitaar raken is er niks anders meer dan de klanken die uit zijn handen komen.

Mocht je van gedachten met hem willen wisselen over security vraagstukken, Frank is te bereiken op +31 (0)85-0 410 510 of je kan hem een mailtje sturen frank.scholten@videoguard.nl

Het laatste nieuws

Ondersteuning in de breedste zin van het woord

Ondersteuning in de breedste zin van het woord

01-05-2020

De hedendaagse beveiligingstechnologie biedt meer mogelijkheden dan menig eindgebruiker zich kan voorstellen. Al die nieuwe mogelijkheden brengen geweldige voordelen met zich mee, maar vereisen ook steeds meer kennis van de integrator of installateur. VideoGuard helpt daarbij door ervoor te zorgen

Lees meer
Support

Bosch brengt panoramacameras voor gebruik buiten

21-04-2020

Bosch introduceert met de Flexidome IP Panoramic 6000 een buitencamera met een beeldhoek van 180° of 360° en een sensor van 12 megapixels. De camera kan zelf de door de extreme groothoek ontstane beeldvervorming corrigeren, maar dat kan ook op de

Lees meer

Videoguard account

vinkjeBekijk prijzen in onze webshop.

vinkjeKrijg toegang tot onze downloads & papers.

Videogaurd advies

Advies nodig

Het team van Videoguard beschikt over parate
kennis van een groot aantal verschillende
producten en hun toepasbaarheid waar u een
beroep op kunt doen.

Support ticket

5 jaar garantie

Videogaurd advies

Voor meer informatie over "5 jaar garantie" van Videoguard

Waarom Videogaurd

vinkjeService, meer dan alleen dozen schuiven!

vinkjeInnovatieve concepten

vinkjeVideoservers bouwen op maat

vinkjeTotaal (solution) leverancier

vinkjeInstallatie ondersteuning

vinkjeTechnische support op contractbasis