Ultimate External

Primary

BIOMETRIE VAN DE HOOGSTE KWALITEIT

Er zijn vingerafdrukscanners en er zijn vingerafdrukscanners. Voor objecten met een hoog risico is alleen topkwaliteit goed genoeg en die wordt geleverd door het Britse ievo, dat sinds kort door VideoGuard wordt vertegenwoordigd.

De meeste voordelen van biometrie zijn wel bekend. De ‘sleutels’ raken nooit kwijt, zijn praktisch niet te vervalsen of ‘uit te lenen’ en en worden ook nooit vergeten. Nadelen kunnen er ook zijn. Vingerafdrukken worden bijvoorbeeld ten onrechte niet of juist wel herkend. Gaat het om toegang tot een vitale ruimte, dan is een vingerscanner van topkwaliteit van levensbelang, maar ook in minder kritische situaties kunnen de geavanceerde vingerscanners van ievo de beste keuze zijn. Want hoe vaak leidt ergernis over slechte beveiligingsapparatuur niet tot het omzeilen van de maatregel?

MEERDERE PRINCIPES

De door VideoGuard geleverde vingerscanners van ievo werken volgens meerdere high security-principes. Zo worden geen optische afbeeldingen opgeslagen, maar wiskundige patronen, wat van groot belang is in het kader van de Algemene Verordening Persoonsgegevens, ofwel de privacywet. Bovendien bevatten de patronen heel weinig data ten opzichte van een afbeelding, waardoor de systemen uiterst snel werken. De data wordt niet in de lezer opgeslagen, maar in een controller in een beveiligde ruimte. Dat maakt diefstal van de gegevens vrijwel onmogelijk. Ook leidt vernieling van de scanner niet tot het ontgrendelen van de deur.

USB Registration

BETROUWBARE VERIFICATIE

Goedkope vingerscanners zijn te misleiden met een wasafdruk of zelfs een foto van een vinger. Met de scanners van ievo is dat onmogelijk. De apparaten scannen namelijk niet alleen het oppervlak van de vinger, maar ook het weefsel wat daar onder zit. Daarbij wordt met verschillende frequenties licht gecontroleerd of de vinger authentiek en levend is. Op die manier worden minimaal 40 referentiepunten verzameld, wat ruim voldoende is voor een betrouwbare verificatie. Ook als de gebruiker zijn vinger wat slordig op de lezer plaatst. Zelfs dunne handschoenen, zoals gedragen in zorginstellingen en industrie, vormen geen belemmering. Ook vuile en beschadigde vingertoppen worden doorgaans moeiteloos herkend.

KAARTLEZER

Er zijn ook vingerscanners van ievo met een ingebouwde kaartlezer, voor als de organisatie de vingerdata liever op een kaart opslaat dan centraal. Zo kunnen de scanners een uitstekende aanvulling vormen op of verbetering vormen van bestaande toegangssystemen. In hoofdlijnen zijn er scanners voor buiten, voor binnen en voor op het bureau, bijvoorbeeld om een computer mee te ontgrendelen. De apparaten zijn vervaardigd van kwalitatief hoogwaardige en fraaie materialen met een duurzaam karakter om de total costs of ownership zo laag mogelijk te houden. De topmodellen voldoen aan de strenge eisen van de Britse overheid voor onder andere militaire objecten. Via een hub en een router is de apparatuur van ievo perfect te integreren in bestaande beveiligingsinstallaties.

Meer weten? Mail naar sales@videoguard.nl of bel met 085 - 041 05 10.

Het laatste nieuws

Bosch samenwerking

Bosch samenwerking

22-09-2022

VideoGuard is door Bosch benoemd als certified X2 Connect partner! Dit partnership is een bevestiging en waardering voor de succesvolle samenwerking tussen VideoGuard en

Lees meer
Support

Nieuwe prijslijst Bosch

16-09-2022

Download hieronder uw nieuwe prijslijst van Bosch. Deze prijzen gelden vanaf 5 september 2022.

Lees meer

Videoguard account

vinkjeBekijk prijzen in onze webshop.

vinkjeKrijg toegang tot onze downloads & papers.

Videogaurd advies

Advies nodig

Het team van Videoguard beschikt over parate
kennis van een groot aantal verschillende
producten en hun toepasbaarheid waar u een
beroep op kunt doen.

Support ticket

5 jaar garantie

Videogaurd advies

Voor meer informatie over "5 jaar garantie" van Videoguard

Waarom Videoguard

vinkjeService, meer dan alleen dozen schuiven!

vinkjeInnovatieve concepten

vinkjeVideoservers bouwen op maat

vinkjeTotaal (solution) leverancier

vinkjeInstallatie ondersteuning

vinkjeTechnische support op contractbasis