home_image

Hewlett packard; WIJ GAAN VOOR GROEIKRACHT

We helpen klanten om technologie te gebruiken waarmee tijd wordt bespaard om ideeën in waarde om te zetten. Op hun beurt veranderen zij bedrijven, markten en levens. Sommige van onze klanten gebruiken traditionele IT-omgevingen. De meeste gaan over naar een veilige Cloud omgeving met mobielvriendelijke infrastructuur. En velen vertrouwen op een combinatie van beide. Wat ze ook doen en wat ze ook gebruiken, wij bieden de technologie en oplossingen om hen te laten slagen.

TECHNOLOGIE ALS BRANDSTOF VOOR VERBETERING

We maken omgevingen efficiënter, productief en veilig, door adequaat en flexibel te reageren in het snel veranderende en concurrerende landschap. Wij maken het organisaties mogelijk om snel te handelen bij ideeën, door infrastructuur aan te bieden die eenvoudig is in te zetten en voldoet aan de veranderende eisen. Zo kunnen ze leidend zijn in de huidige roerige markt van innovatie.

OPLOSSINGEN VOOR SUCCES

Wij leveren kwalitatieve en hoogwaardige producten, consult en ondersteunende service in één pakket. Dat is een van onze belangrijkste speerpunten. Wij hebben leidende posities in servers, opslag, bekabelde en draadloze netwerken, geconfigureerde systemen, software, services en Cloud. En met financieringsoplossingen en strategieën op maat, kunnen we de juiste technische oplossingen bieden voor uw unieke zakelijke doelen.

INNOVATIE VOOR VANDAAG EN MORGEN

Hewlett Packard is al meer dan 75 jaar actief met innovatie. Onze enorme intellectuele portfolio en wereldwijde mogelijkheden zijn onderdeel van een innovatie-stappenplan, ontwikkeld om organisaties van alle groottes te ondersteunen. We helpen zowel wereldwijde multinationals als lokale startende ondernemingen bij de overgang van traditionele technologieplatforms naar de IT-systemen van de toekomst.

Het laatste nieuws

Brainbox Nieuwsbericht

Brainbox Nieuwsbericht

24-11-2020

Het is verbluffend wat moderne bewakingscamera’s tegenwoordig kunnen. Dankzij ingebouwde intelligentie kunnen ze complexe situaties bewaken en sturen ze alleen beelden door als menselijk ingrijpen vereist is. Een reden om bestaande camera’s te vervangen? Nee! Met de Brainbox van VideoGuard

Lees meer
Support

End of life aankondiging voor Omnicast 4.8

30-10-2020

We willen u laten weten dat Omnicast™ versie 4.8 vanaf 31 juli 2021 niet langer geleverd wordt. Vanaf 31 oktober stopt ook de technische ondersteuning. Een goed moment dus om uw klanten te wijzen op de mogelijkheid om hun Omnicast-systeem

Lees meer

Videoguard account

vinkjeBekijk prijzen in onze webshop.

vinkjeKrijg toegang tot onze downloads & papers.

Videogaurd advies

Advies nodig

Het team van Videoguard beschikt over parate
kennis van een groot aantal verschillende
producten en hun toepasbaarheid waar u een
beroep op kunt doen.

Support ticket

5 jaar garantie

Videogaurd advies

Voor meer informatie over "5 jaar garantie" van Videoguard

Waarom Videogaurd

vinkjeService, meer dan alleen dozen schuiven!

vinkjeInnovatieve concepten

vinkjeVideoservers bouwen op maat

vinkjeTotaal (solution) leverancier

vinkjeInstallatie ondersteuning

vinkjeTechnische support op contractbasis