GENETEC HELPT KLEINE EN MIDDELGROTE BANKFILIALEN OM BEVEILIGING, BEDRIJFSVOERING EN BEDRIJFSINFORMATIE SAMEN TE VOEGEN MET EEN SERIE NIEUWE OPLOSSINGEN

Genetec

Betaalbare aanbiedingen helpen banken bij het beheren van beveiliging, het identificeren van bedreigingen, het verminderen van fraude en het snel afhandelen van zaken.

Genetec, een toonaangevende leverancier van geïntegreerde beveiliging, openbare veiligheid, activiteiten en bedrijfsinformatie, heeft recent een nieuwe ‘Unified Solutions bundel’ geïntroduceerd voor financiële instellingen. Het betreft een alles-in-een oplossing, op maat gemaakt, om banken te helpen met kleine en middelgrote vestigingen en met beveiligingsbeheer van ATM’s (geldautomaten).Tevens kunnen ze beter geïnformeerd beslissingen nemen en nauwer samenwerken om incidenten sneller op te lossen. De Unified Solutions-bundel combineert verschillende eenvoudig te installeren Genetec-producten van hoge kwaliteit, tegen een betaalbare prijs. Speciaal voor financiële instellingen.

“Traditioneel werkten financiële instellingen met kleine of middelgrote vestigingen en geldautomaten, met meerdere (beveiligings- en analyse) leveranciers om oplossingen te combineren die niet zijn gemaakt om samen te werken. Dit creëerde inefficiëntie en bracht cybersecurity-kwetsbaarheden, uitdagend onderhoud en operationele situaties met zich mee. Dit leidde tot hogere kosten. Onze Unified Solutions-bundel lost dat probleem op door veiligheid, operaties en bedrijfsinformatie samen te brengen in één enkele interface, waardoor de overbelasting van de operator wordt verminderd en de efficiëntie wordt verbeterd. Met Genetec Security Center als basis van deze bundel kunnen bankklanten erop vertrouwen dat hun oplossingen worden ingezet volgens best practices op het gebied van cyberveiligheid.” Dat legt Rob Borsch, Commercial & Practice Lead bij Genetec, uit.

Met deze nieuwe bundel en het geïntegreerde platform van het Genetec Security Center zijn financiële instellingen in staat om het beste uit hun bestaande beveiligingsinfrastructuur te halen en strategieën te ontwikkelen om klanten aan te trekken en te behouden, fraude te beperken en zaken snel af te sluiten. Door ingebouwde analysetools te gebruiken voor de enorme hoeveelheden data en video die al worden verzameld, kunnen ze beter beslissingen nemen m.b.t. personeel en het beheer van de toestroom aan mensen. Dit kan hen helpen om competitiever te worden en het heeft een zeer positief effect op de ‘customers journey’.

Een uniform systeem kan ook de algehele brancheveiligheid verbeteren door personeel alle informatie te geven die ze nodig hebben, inclusief alarm en bijbehorende videobeelden. Dit kan op mobiele apparaten of in hun centrale operationele centrum, zodat ze snel kunnen reageren. In geval van nood kan een IP-based fysiek beveiligingssysteem (dat een op kaarten gebaseerde interface bevat met camera’s, deuren en andere apparaten van een locatie) het verschil maken.

De Genetec Unified Bundle is uitgerust met een Streamvault ™ kant en klaar apparaat, vooraf geladen met het geünificeerde platform van Genetec Security Center en andere software, waaronder:

* Omnicast ™

Een IP-gebaseerd videobeheersysteem dat verder gaat dan alleen monitoren. In combinatie met videoanalyses helpt het u uw bankomgeving te beveiligen en beter te begrijpen met realtime toegang tot surveillance video vanaf elke computer of smartphone.

* Synergis ™

IP-gebaseerde toegangscontrole om bewegingen van mensen in gebouwen te beheren, terwijl deuren en beperkte gebieden in bankkantoren en administratieve kantoren worden beveiligd.

* AutoVu ™

Een automatische oplossing voor kentekenherkenning die identificatie van voertuigen mogelijk maakt. Dit kan uw marketing- en operatonele team helpen om specifieke voertuigen te koppelen aan klant- of werknemersprofielen in uw database of om onbekende voertuigen op uw parkeerplaats te identificeren.

Een camera Integrity monitor-module die klanten waarschuwt wanneer een camera wordt verplaatst (in een andere richting wordt gericht), wordt bedekt of wordt gemanipuleerd.

* Retail Sense ™

Geavanceerde consumenteninformatie waarmee banken met bestaande beveiligingsgegevens meer inzicht krijgen en de branche-ervaring van klanten kunnen beïnvloeden. Deze nieuwe inzichten stellen u in staat met meer informatie real-time beslissingen te nemen die de betrokkenheid en winstgevendheid van de consument vergroten door data te analyseren die uw systeem verzamelt.

* Een gratis 90- dagenlicentie van het Genetec Clearance ™ digitale bewijsbeheersysteem om onderzoeken te versnellen door veilig digitaal bewijsmateriaal uit verschillende bronnen met anderen te verzamelen, te beheren en te delen.

Optioneel zijn (onder andere):

Voor meer informatie neemt u contact op met sales@videoguard.nl of bel met 085 – 0410510.

Het laatste nieuws

De juiste beslissingen als elke seconde telt!

De juiste beslissingen als elke seconde telt!

07-07-2020

Als een meldkamercentralist videobeelden binnenkrijgt van een ernstig incident, is er geen tijd om draaiboeken te raadplegen. Daarom ontwikkelde Genetec de uitbreiding Mission Control voor Security Centre. VideoGuard-partner Adhetec implementeert het inmiddels bij grote opdrachtgevers in de vitale infrastructuur.

Lees meer
Support

PBT Beveiliging en Telecom continueert samenwerking met VideoGuard

30-06-2020

25 juni hebben PBT Telecom & Beveiliging en VideoGuard een verlengde samenwerkingsovereenkomst getekend. Deze houdt in dat VideoGuard als value added distributor voor PBT de leverancier blijft van de oplossingen van Genetec en bijbehorende producten.

Lees meer

Videoguard account

vinkjeBekijk prijzen in onze webshop.

vinkjeKrijg toegang tot onze downloads & papers.

Videogaurd advies

Advies nodig

Het team van Videoguard beschikt over parate
kennis van een groot aantal verschillende
producten en hun toepasbaarheid waar u een
beroep op kunt doen.

Support ticket

5 jaar garantie

Videogaurd advies

Voor meer informatie over "5 jaar garantie" van Videoguard

Waarom Videogaurd

vinkjeService, meer dan alleen dozen schuiven!

vinkjeInnovatieve concepten

vinkjeVideoservers bouwen op maat

vinkjeTotaal (solution) leverancier

vinkjeInstallatie ondersteuning

vinkjeTechnische support op contractbasis