De volgende generatie behuizingen is nu verkrijgbaar!

Genetec behuizing

Het doet ons plezier dat wij de onmiddellijke beschikbaarheid kunnen aankondigen van de nieuwe Genetec-behuizingen. Deze zijn gebaseerd op LifeSafety Power en geschikt om apparatuur voor toegangssystemen in te monteren. Deze nieuwe behuizingen hebben een enkele achterplaat voor zowel HID- als Mercury-panelen en zijn voorbekabeld met de juiste voedingen en connectoren. Er zijn ook montagegaten aangebracht voor de Synergis Cloud Link. Behuizingen zonder vooraf geconfigureerde bedrading zijn ook leverbaar. Deze beschikken standaard over een voeding en verdeelbord. In tegenstelling tot onze originele behuizingen is er geen voorgemonteerde versie met hardware beschikbaar.

Behuizingen zonder vooraf geconfigureerde bedrading zijn ook leverbaar. Deze beschikken standaard over een voeding en verdeelbord. In tegenstelling tot onze originele behuizingen is er geen voorgemonteerde versie met hardware beschikbaar.

Belangrijkste voordelen

1. Naadloos ontwerp

Fysieke integratie van voeding, sloten, en Mercury of HID controllers in één innovatief unified systeem.

2. Bespaart installatietijd

Dankzij één enkele behuizing, één wisselstroom (AC) aansluiting, verwijderbare achterplaten en een flexibel mix en match montagepatroon, wordt de installatietijd aanzienlijk verkort.

3. Innovatieve voedingsarchitectuur

De unieke dubbele busstructuur verdeelt 12 en 24 gelijkstroom (DC) verbindingen naar alle accessoiremodules, zodat systeem- en vergrendelingsvermogen beschikbaar zijn op een door de gebruiker te bepalen basis.

4. Beheer van de voeding op afstand

Gebruikers kunnen de LifeSafety Power integratie beheren vanuit Security Center. Hierdoor zijn vooraf scenario’s te programmeren voor als er voedingsproblemen zijn, de accu slechter wordt, de deur van de behuizing onbevoegd geopend wordt of een andere alarmerende situatie optreedt.

Download onze nieuwe Power Management Systems brochure waarin alle mogelijke opties staan, evenals de daarvoor benodigde onderdelen. We hebben ook de Synergis™ hardware brochure vernieuwd en werken aan extra datasheets voor specifieke behuizingen.

Status van de originele behuizingen

De originele behuizingen die tot nu toe in Noord-Amerika werden verkocht, zijn niet langer leverbaar. We leveren alleen nog de nieuwe Genetec-behuizingen. Voor channel partners in Europa, blijven we de bestaande behuizingen ondersteunen via Elmdene. Extra’s voor onze nieuwe behuizingen worden geleverd door LifeSafety Power.

Wilt u meer informatie of een prijsaanvraag doen neemt u dan contact op met onze sales afdeling via sales@videoguard.nl

Het laatste nieuws

Introductie van multi-imagercamera met ingebouwde AI

Introductie van multi-imagercamera met ingebouwde AI

23-07-2021

Bosch breidt zijn AIoT-portfolio uit met de introductie van de FLEXIDOME multi 7000i en FLEXIDOME multi 7000i IR-camera's. De combinatie van een multidirectioneel overzicht met ingebouwde Intelligent Video Analytics en machine learning (Camera Trainer), maakt ze ideaal om voorspellende oplossingen

Lees meer
Support

Bosch introduceert een multi-imagercamera

21-06-2021

Bosch breidt zijn AIoT-portfolio uit met de introductie van gloednieuwe, intelligente multidirectionele camera’s, de FLEXIDOME multi 7000i en FLEXIDOME multi 7000i IR. Met 360-graden overzicht zijn ze ideaal voor dekking van een groot gebied, waar gedetailleerde inzichten in een multidirectionele

Lees meer

Videoguard account

vinkjeBekijk prijzen in onze webshop.

vinkjeKrijg toegang tot onze downloads & papers.

Videogaurd advies

Advies nodig

Het team van Videoguard beschikt over parate
kennis van een groot aantal verschillende
producten en hun toepasbaarheid waar u een
beroep op kunt doen.

Support ticket

5 jaar garantie

Videogaurd advies

Voor meer informatie over "5 jaar garantie" van Videoguard

Waarom Videogaurd

vinkjeService, meer dan alleen dozen schuiven!

vinkjeInnovatieve concepten

vinkjeVideoservers bouwen op maat

vinkjeTotaal (solution) leverancier

vinkjeInstallatie ondersteuning

vinkjeTechnische support op contractbasis