VideoGuard is aanwezig tijdens de vakbeurs facilitair op 29,30 en 31 januari aanstaande. Graag nodigen wij u uit om ons te komen bezoeken. Dit is de gelegenheid om kennis te maken met VideoGuard en waar u door ons op de hoogte wordt gebracht van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van elektronische beveiliging.

Tijdens deze beurs laten wij u o.a. kennis maken met het Genetec Security Center en de integratie van Bosch & Pelco camera’s. Het Security Center is een volledig geïntegreerd beveiligingsplatform dat drie belangrijke beveiligingstoepassingen (videobewaking, toegangscontrole en nummerplaatherkenning) combineert in slechts één enkele oplossing. Ook is SLAT op onze stand aanwezig. SLAT levert o.a. voedingen voor veiligheid, beveiliging, gebouwcomfort, stedelijke veiligheid, industriële automatisering en applicaties voor informatiesystemen.

Bezoek ons om bij te praten of kennis te maken met ons. Deelname is kosteloos. U dient zich wel vooraf te registreren, dat kan hier.

De beurs is op woensdag en donderdag  geopend van 10.00 tot en met 18.00 uur, en op vrijdag van 10.00 tot en 17.00 uur. U treft ons in hal 3 op stand J.08, Jaarbeurs hallen, Utrecht.

Graag tot ziens op de vakbeurs facilitair!