Belangrijke mededeling EOL status Genetec

Genetec

We willen u informeren over een aankondiging vanuit Genetec aangaande de End-of-Life status (EOL) van meerdere versies van het Genetec Security Center beveiligingsplatform.

Vanaf 31 maart 2022 bereiken de volgende versies de EOL status:

Gebruikt u of een van uw klanten een genoemde versie? Na 31 maart 2022 is er geen technische ondersteuning meer beschikbaar vanuit Genetec en wordt technische documentatie verwijderd van de Genetec TechDoc Hub. Het resetten van licenties is nog wel steeds mogelijk.
Extra licenties kunnen worden aangeschaft tot 31 december 2021. Na deze datum is het niet langer mogelijk om een bestaand systeem uit te breiden zonder te upgraden naar een recentere en ondersteunde versie van Genetec Security Center.
Bezoek het Genetec Technical Assistance Portal (GTAP) voor een lijst met Security Center-versies en levenscyclusfasen.

Waarom is het belangrijk om te upgraden?

Een up-to-date systeem biedt ondersteuning voor nieuwe devices en toegang tot de laatste innovaties. Het is een cruciaal onderdeel om ervoor te zorgen dat systemen worden beschermd tegen cyberdreigingen.
Voor klanten die systemen hebben die Security Center 5.6 of lager gebruiken, biedt Genetec een heractiveringsactie aan. 31 oktober 2021, geldt er geen zg. reinstatement fee bij aanschaf van een Genetec Advantage ™ -contract van minimaal één jaar.
Om van deze aanbieding gebruik te maken, neemt u contact op met sales@videoguard.nl

Belangrijk om te weten

Waarom bereiken meerdere versies tegelijkertijd het einde van hun levensduur?

Genetec heeft alle EOL's van het Security Center stopgezet vanwege de beperkingen op persoonlijk werk als gevolg van de COVID-19-pandemie. Als gevolg hiervan zullen meerdere versies tegelijkertijd EOL bereiken. Hierbij zijn er geen EOL’s naar voren gehaald.

Kan ik als integrator een lijst krijgen van klanten die een betreffende versie gebruiken?

Ja. Op GTAP vindt u een lijst met systemen waarvoor u de geregistreerde integrator bent. Ga na het inloggen naar de pagina "Systeembeheer" en klik vervolgens op "Genetec-systeemrapport". Het geëxporteerde bestand bevat de versie van elk systeem en de contractstatus van Genetec Advantage.

Worden klanten op de hoogte gesteld?

Ja, volgende week ontvangen klanten een melding over de aanstaande EOL. In deze e-mail wordt aangegeven welke versie ze gebruiken, hun Genetec Advantage Contract-status en hun opties om te upgraden. In september wordt een tweede herinnering verzonden.

Wat kunnen klanten doen?

Klanten met een geldig Genetec Advantage-contract kunnen hun systeem gratis upgraden naar de nieuwste Security Center-versie. Klanten zonder een actief contract zullen een nieuw contract moeten aanschaffen om toegang te krijgen tot de laatste updates. Neem voor meer informatie contact op met sales@videoguard.nl

Meer informatie nodig?

Neem voor vragen of aanvullende assistentie contact op met VideoGuard, sales@videoguard.nl

Het laatste nieuws

AUTODOME IP camera's

AUTODOME IP camera's

06-04-2021

Opsporen, volgen en inzoomen Het beveiligingsniveau verbeteren De AUTODOME IP-familie van bewegende camera's kan een (bewegende) persoon snel en nauwkeurig opsporen, zelfs op grotere afstand, zodat gebruikers handmatig of automatisch personen kunnen volgen terwijl deze

Lees meer
Support

Belangrijke mededeling EOL status Genetec

24-03-2021

We willen u informeren over een aankondiging vanuit Genetec aangaande de End-of-Life status (EOL) van meerdere versies van het Genetec Security Center beveiligingsplatform. Vanaf 31 maart 2022 bereiken de volgende versies de EOL status: Security Center

Lees meer

Videoguard account

vinkjeBekijk prijzen in onze webshop.

vinkjeKrijg toegang tot onze downloads & papers.

Videogaurd advies

Advies nodig

Het team van Videoguard beschikt over parate
kennis van een groot aantal verschillende
producten en hun toepasbaarheid waar u een
beroep op kunt doen.

Support ticket

5 jaar garantie

Videogaurd advies

Voor meer informatie over "5 jaar garantie" van Videoguard

Waarom Videoguard

vinkjeService, meer dan alleen dozen schuiven!

vinkjeInnovatieve concepten

vinkjeVideoservers bouwen op maat

vinkjeTotaal (solution) leverancier

vinkjeInstallatie ondersteuning

vinkjeTechnische support op contractbasis