BCDVIDEO

BCDVideo werd in 1999 opgericht met het uitgangspunt om speciaal gebouwde IP video-opslagoplossingen van topkwaliteit op de beveiligingsmarkt te brengen. Naast het leveren van de beste videobewakingsproducten voor de beveiligingsindustrie, blinkt BCDVideo ook uit in proactieve respons en persoonlijke service: vóór, tijdens en na de installatie. Met bekroonde producten die betrekking hebben op videoservers, controle van de toegangsservers, client viewing stations en netwerken, garanderen we topkwaliteit van start tot finish.

FOCUS OP DUURZAAMHEID EN SCHAALBAARHEID

BCDVideo biedt risicoverzekering aan de integrator door voorcalculatie en door video-opslag aanbevelingen te garanderen zodat aan alle projectbehoeften kan worden voldaan. Door gebruik te maken van bewezen videotechnologie, past BCDVideo de video surveillance systemen zo aan dat de beste oplossing voor het project wordt geleverd, met de focus op duurzaamheid en schaalbaarheid. BCDVideo’s surveillance opslagoplossingen zijn ontworpen voor zero down time gedurende de levensduur van het beveiligingsproject, en ondersteund door vijf jaar on-site garantie wereldwijd.

BCDVideo kan trots melden te hebben samengewerkt met ‘s werelds hoogste veiligheid integrators en heeft gecertificeerde oplossingen van de top Video Management Software (VMS) en digitale camerafabrikanten. Wij zijn trots op meer dan 20.000 succesvolle installaties, verspreid over 40+ landen en vele ondernemingen.

Het laatste nieuws

Brainbox Nieuwsbericht

Brainbox Nieuwsbericht

24-11-2020

Het is verbluffend wat moderne bewakingscamera’s tegenwoordig kunnen. Dankzij ingebouwde intelligentie kunnen ze complexe situaties bewaken en sturen ze alleen beelden door als menselijk ingrijpen vereist is. Een reden om bestaande camera’s te vervangen? Nee! Met de Brainbox van VideoGuard

Lees meer
Support

End of life aankondiging voor Omnicast 4.8

30-10-2020

We willen u laten weten dat Omnicast™ versie 4.8 vanaf 31 juli 2021 niet langer geleverd wordt. Vanaf 31 oktober stopt ook de technische ondersteuning. Een goed moment dus om uw klanten te wijzen op de mogelijkheid om hun Omnicast-systeem

Lees meer

Videoguard account

vinkjeBekijk prijzen in onze webshop.

vinkjeKrijg toegang tot onze downloads & papers.

Videogaurd advies

Advies nodig

Het team van Videoguard beschikt over parate
kennis van een groot aantal verschillende
producten en hun toepasbaarheid waar u een
beroep op kunt doen.

Support ticket

5 jaar garantie

Videogaurd advies

Voor meer informatie over "5 jaar garantie" van Videoguard

Waarom Videogaurd

vinkjeService, meer dan alleen dozen schuiven!

vinkjeInnovatieve concepten

vinkjeVideoservers bouwen op maat

vinkjeTotaal (solution) leverancier

vinkjeInstallatie ondersteuning

vinkjeTechnische support op contractbasis