BCDVIDEO

BCDVideo werd in 1999 opgericht met het uitgangspunt om speciaal gebouwde IP video-opslagoplossingen van topkwaliteit op de beveiligingsmarkt te brengen. Naast het leveren van de beste videobewakingsproducten voor de beveiligingsindustrie, blinkt BCDVideo ook uit in proactieve respons en persoonlijke service: vóór, tijdens en na de installatie. Met bekroonde producten die betrekking hebben op videoservers, controle van de toegangsservers, client viewing stations en netwerken, garanderen we topkwaliteit van start tot finish.

FOCUS OP DUURZAAMHEID EN SCHAALBAARHEID

BCDVideo biedt risicoverzekering aan de integrator door voorcalculatie en door video-opslag aanbevelingen te garanderen zodat aan alle projectbehoeften kan worden voldaan. Door gebruik te maken van bewezen videotechnologie, past BCDVideo de video surveillance systemen zo aan dat de beste oplossing voor het project wordt geleverd, met de focus op duurzaamheid en schaalbaarheid. BCDVideo’s surveillance opslagoplossingen zijn ontworpen voor zero down time gedurende de levensduur van het beveiligingsproject, en ondersteund door vijf jaar on-site garantie wereldwijd.

BCDVideo kan trots melden te hebben samengewerkt met ‘s werelds hoogste veiligheid integrators en heeft gecertificeerde oplossingen van de top Video Management Software (VMS) en digitale camerafabrikanten. Wij zijn trots op meer dan 20.000 succesvolle installaties, verspreid over 40+ landen en vele ondernemingen.

Het laatste nieuws

Ondersteuning in de breedste zin van het woord

Ondersteuning in de breedste zin van het woord

01-05-2020

De hedendaagse beveiligingstechnologie biedt meer mogelijkheden dan menig eindgebruiker zich kan voorstellen. Al die nieuwe mogelijkheden brengen geweldige voordelen met zich mee, maar vereisen ook steeds meer kennis van de integrator of installateur. VideoGuard helpt daarbij door ervoor te zorgen

Lees meer
Support

Bosch brengt panoramacameras voor gebruik buiten

21-04-2020

Bosch introduceert met de Flexidome IP Panoramic 6000 een buitencamera met een beeldhoek van 180° of 360° en een sensor van 12 megapixels. De camera kan zelf de door de extreme groothoek ontstane beeldvervorming corrigeren, maar dat kan ook op de

Lees meer

Videoguard account

vinkjeBekijk prijzen in onze webshop.

vinkjeKrijg toegang tot onze downloads & papers.

Videogaurd advies

Advies nodig

Het team van Videoguard beschikt over parate
kennis van een groot aantal verschillende
producten en hun toepasbaarheid waar u een
beroep op kunt doen.

Support ticket

5 jaar garantie

Videogaurd advies

Voor meer informatie over "5 jaar garantie" van Videoguard

Waarom Videogaurd

vinkjeService, meer dan alleen dozen schuiven!

vinkjeInnovatieve concepten

vinkjeVideoservers bouwen op maat

vinkjeTotaal (solution) leverancier

vinkjeInstallatie ondersteuning

vinkjeTechnische support op contractbasis