Value add wat houdt dit in?

De mogelijkheden van een modern platform als dat van Genetec zijn bijna onbegrensd. En dankzij onze uitvoerige ondersteuning kunt u als integrator uw klant daarvan optimaal laten profiteren. Sterker nog: u kunt uw klant mogelijkheden aanbieden waar deze zelf nog niet aan gedacht had, maar die hij wel in hoge mate zal waarderen!

Want dat is wat wij bedoelen met ‘value added distributor’. We weten het. Elke distributeur belooft toegevoegde waarde, maar wat houdt dat bij ons in? Bij ons betekent dit dat u als onze klant over evenveel kennis kunt beschikken als de fabrikant van het door u geleverde product. Het maakt niet uit of het om een camera gaat of om een compleet security managementplatform; met onze ondersteuning levert u het alsof u het zelf hebt ontwikkeld. Zo geeft u uw klant niet de meeste, maar álle waar voor zijn geld!

Wat houdt het concreet in? U kunt bij ons terecht met al uw vragen over de installatie van de software, de benodigde hardware, de configuratie en de eventuele extra benodigde producten. Wij helpen u bij het optimaal instellen van de camera’s, het genereren van de juiste videostreams, het configureren van video analytics tools en het beveiligen van het systeem tegen hackers.

Op afstand, maar ook op locatie bieden wij ondersteuning bij het optimaal tegemoet komen aan de hooggespannen verwachtingen van uw klant. Wij leggen uit hoe beelden het best bewaard kunnen worden, hoe het systeem tegen storingen of overbelasting is te beveiligen en hoe eventuele andere problemen makkelijk zijn op te lossen. ‘Kan niet’ bestaat niet. Als maatwerk nodig is, staan onze door Genetec gecertificeerde programmeurs klaar om u daarbij te helpen.

Onze ondersteuning omspant complete projecten, van offerte tot en met onderhoud. Daarbij profiteert u volop van de ervaring die wij hebben opgedaan met vergelijkbare uitdagingen. Wij helpen u met proof of concept-opstellingen, het uitvoeren van validatie- (SAT) en verificatietesten (FAT), het vervaardigen van documentatie voor uw klant en het uitvoeren van DOA-checks, zodat u vooraf zeker weet dat de geleverde apparatuur werkt.

Natuurlijk staan wij u ook terzijde bij de oplevering en zelfs daarna. Wij helpen u de systemen van de klanten up-to-date te houden met altijd de nieuwste firmware en softwareversies, dat licenties op tijd worden vernieuwd en dat veranderende eisen bij uw klant direct in het systeem worden doorgevoerd. Dus wilt u als een echte topexpert camera- en toegangsprojecten op basis van Genetec leveren, dan bent u bij VideoGuard aan het juiste adres!

Waarom videoguard?

  • Service, meer dan alleen dozen schuiven!
  • Innovatieve concepten
  • Videoservers bouwen op maat
  • Totaal (solution) leverancier
  • Installatie ondersteuning
  • Technische support op contractbasis
Nieuws Blogs Cases Downloads

Advies nodig?!

Het team van Videoguard beschikt over parate kennis van een groot aantal verschillende producten en hun toepasbaarheid waar u een beroep op kunt doen. Contact opnemen