VALUE ADD WAT HOUDT DIT IN?

Value Add Banner

De mogelijkheden van een modern platform als dat van Genetec zijn bijna onbegrensd. En dankzij onze uitvoerige ondersteuning kunt u als integrator uw klant daarvan optimaal laten profiteren. Sterker nog: u kunt uw klant mogelijkheden aanbieden waar deze zelf nog niet aan gedacht had, maar die hij wel in hoge mate zal waarderen!

Want dat is wat wij bedoelen met ‘value added distributor’. We weten het. Elke distributeur belooft toegevoegde waarde, maar wat houdt dat bij ons in? Bij ons betekent dit dat u als onze klant over evenveel kennis kunt beschikken als de fabrikant van het door u geleverde product. Het maakt niet uit of het om een camera gaat of om een compleet security managementplatform; met onze ondersteuning levert u het alsof u het zelf hebt ontwikkeld. Zo geeft u uw klant niet de meeste, maar álle waar voor zijn geld!

Wat houdt het concreet in? U kunt bij ons terecht met al uw vragen over de installatie van de software, de benodigde hardware, de configuratie en de eventuele extra benodigde producten. Wij helpen u bij het optimaal instellen van de camera’s, het genereren van de juiste videostreams, het configureren van video analytics tools en het beveiligen van het systeem tegen hackers.

Op afstand, maar ook op locatie bieden wij ondersteuning bij het optimaal tegemoet komen aan de hooggespannen verwachtingen van uw klant. Wij leggen uit hoe beelden het best bewaard kunnen worden, hoe het systeem tegen storingen of overbelasting is te beveiligen en hoe eventuele andere problemen makkelijk zijn op te lossen. ‘Kan niet’ bestaat niet. Als maatwerk nodig is, staan onze door Genetec gecertificeerde programmeurs klaar om u daarbij te helpen.

Onze ondersteuning omspant complete projecten, van offerte tot en met onderhoud. Daarbij profiteert u volop van de ervaring die wij hebben opgedaan met vergelijkbare uitdagingen. Wij helpen u met proof of concept-opstellingen, het uitvoeren van validatie- (SAT) en verificatietesten (FAT), het vervaardigen van documentatie voor uw klant en het uitvoeren van DOA-checks, zodat u vooraf zeker weet dat de geleverde apparatuur werkt.

Natuurlijk staan wij u ook terzijde bij de oplevering en zelfs daarna. Wij helpen u de systemen van de klanten up-to-date te houden met altijd de nieuwste firmware en softwareversies, dat licenties op tijd worden vernieuwd en dat veranderende eisen bij uw klant direct in het systeem worden doorgevoerd. Dus wilt u als een echte topexpert camera- en toegangsprojecten op basis van Genetec leveren, dan bent u bij VideoGuard aan het juiste adres!

Het laatste nieuws

Ondersteuning in de breedste zin van het woord

Ondersteuning in de breedste zin van het woord

01-05-2020

De hedendaagse beveiligingstechnologie biedt meer mogelijkheden dan menig eindgebruiker zich kan voorstellen. Al die nieuwe mogelijkheden brengen geweldige voordelen met zich mee, maar vereisen ook steeds meer kennis van de integrator of installateur. VideoGuard helpt daarbij door ervoor te zorgen

Lees meer
Support

Bosch brengt panoramacameras voor gebruik buiten

21-04-2020

Bosch introduceert met de Flexidome IP Panoramic 6000 een buitencamera met een beeldhoek van 180° of 360° en een sensor van 12 megapixels. De camera kan zelf de door de extreme groothoek ontstane beeldvervorming corrigeren, maar dat kan ook op de

Lees meer

Videoguard account

vinkjeBekijk prijzen in onze webshop.

vinkjeKrijg toegang tot onze downloads & papers.

Videogaurd advies

Advies nodig

Het team van Videoguard beschikt over parate
kennis van een groot aantal verschillende
producten en hun toepasbaarheid waar u een
beroep op kunt doen.

Support ticket

5 jaar garantie

Videogaurd advies

Voor meer informatie over "5 jaar garantie" van Videoguard

Waarom Videogaurd

vinkjeService, meer dan alleen dozen schuiven!

vinkjeInnovatieve concepten

vinkjeVideoservers bouwen op maat

vinkjeTotaal (solution) leverancier

vinkjeInstallatie ondersteuning

vinkjeTechnische support op contractbasis