home_image

STENTOFON; ONGEËVENAARD IN DE MARKT

Met meer dan 60 jaar ervaring in de communicatie business is Stentofon’s competentie in luidsprekertoepassingen van versterkte, handsfree-communicatietechnologie ongeëvenaard in de markt.
Deze achtergrond geeft Stentofon wereldwijde ervaring met het oplossen van unieke communicatievraagstukken en integratieproblemen. Omdat klanten niet altijd kunnen anticiperen op de uitdagende omstandigheden waarin hun communicatiesystemen moeten functioneren, vertrouwen ze op Stentofon’s ontwerp- en engineering-ervaring met het vinden van de juiste oplossingen.

ISO9001 PROTOCOL

Marktgerichte productontwikkeling, strikte kwaliteitscontrole en state of the art technologie hebben gezorgd dat Stentofon de wereldleider is geworden van interne communicatieoplossingen en systemen. Alle systemen voldoen aan het ISO9001 protocol. De eisen van de klant voor een communicatiesysteem met de focus op veiligheid, snelle communicatie, gezondheid of eigendom, worden bedreigd en richten zich op het verbeteren van de algehele efficiëntie van de organisatie. Ongeacht het vereiste communicatiesysteem; groot of klein, eenvoudig of complex, biedt Stentofon het juiste systeem voor welke applicatie dan ook.

Het laatste nieuws

Genetec Security Center 
Wat is er nieuw in versie 5.10.2?

Genetec Security Center Wat is er nieuw in versie 5.10.2?

23-11-2021

Genetec heeft de 2e update uitgebracht voor Security Center versie 5.10. Deze bevat een aantal verbeteringen op cyberbeveiliging en verbetert de efficiëntie van cloudopslag in Security Center . Er zijn ook nieuwe functies geïntroduceerd voor video-analyse en samenvoegen van gegevens

Lees meer
Support

Uitbreiding CLIQ programma biedt meer mogelijkheden

05-10-2021

CLIQ, het mechatronische sluitsysteem, verstevigt haar leidende positie in de markt met vernieuwende producten: Nieuwe eCLIQ sleutels Maar liefste 3 nieuwe eCLIQ programmeerbare elektronische sleutels worden de

Lees meer

Videoguard account

vinkjeBekijk prijzen in onze webshop.

vinkjeKrijg toegang tot onze downloads & papers.

Videogaurd advies

Advies nodig

Het team van Videoguard beschikt over parate
kennis van een groot aantal verschillende
producten en hun toepasbaarheid waar u een
beroep op kunt doen.

Support ticket

5 jaar garantie

Videogaurd advies

Voor meer informatie over "5 jaar garantie" van Videoguard

Waarom Videogaurd

vinkjeService, meer dan alleen dozen schuiven!

vinkjeInnovatieve concepten

vinkjeVideoservers bouwen op maat

vinkjeTotaal (solution) leverancier

vinkjeInstallatie ondersteuning

vinkjeTechnische support op contractbasis