home_image

STENTOFON; ONGEËVENAARD IN DE MARKT

Met meer dan 60 jaar ervaring in de communicatie business is Stentofon’s competentie in luidsprekertoepassingen van versterkte, handsfree-communicatietechnologie ongeëvenaard in de markt.
Deze achtergrond geeft Stentofon wereldwijde ervaring met het oplossen van unieke communicatievraagstukken en integratieproblemen. Omdat klanten niet altijd kunnen anticiperen op de uitdagende omstandigheden waarin hun communicatiesystemen moeten functioneren, vertrouwen ze op Stentofon’s ontwerp- en engineering-ervaring met het vinden van de juiste oplossingen.

ISO9001 PROTOCOL

Marktgerichte productontwikkeling, strikte kwaliteitscontrole en state of the art technologie hebben gezorgd dat Stentofon de wereldleider is geworden van interne communicatieoplossingen en systemen. Alle systemen voldoen aan het ISO9001 protocol. De eisen van de klant voor een communicatiesysteem met de focus op veiligheid, snelle communicatie, gezondheid of eigendom, worden bedreigd en richten zich op het verbeteren van de algehele efficiëntie van de organisatie. Ongeacht het vereiste communicatiesysteem; groot of klein, eenvoudig of complex, biedt Stentofon het juiste systeem voor welke applicatie dan ook.

Het laatste nieuws

Verhuisbericht VideoGuard

Verhuisbericht VideoGuard

13-11-2023

Mede vanwege de aanhoudende groei en uitbreidingen van onze hoogwaardige dienstverlening, zullen wij per 1 januari 2024 een nieuw pand betrekken.

Support

Crowd management en Video AI Analytics

06-11-2023

Op evenementen waar veel mensen bij elkaar komen, is monitoring enorm belangrijk voor de veiligheid van de bezoekers. Handmatige monitoring van camerabeelden is echter arbeidsintensief en foutgevoelig. Daarnaast is het haast onmogelijk om bepaalde patronen met het menselijk oog waar

contact of support nodig?

Videogaurd advies

Ons team van experts helpt u graag!

Videoguard account

vinkjeBekijk prijzen in onze webshop.