home_image

GENETEC SECURITY CENTER 5.11, HÉT SECURITY MANAGEMENT PLATFORM MET ONGEKENDE INNOVATIE

Security Center is het modulaire management platform van Genetec met ongekend veel mogelijkheden. Zoekt u bijvoorbeeld, zonder onnodige kosten, een geavanceerd security platform waarmee u veilig en in uw eigen tempo kunt groeien richting de cloud? Wilt u ook voor uw dagelijkse werkzaamheden gewoon werken met uw smartphone of in een standaard webbrowser?
Dan is Security Center 5.11, de laatste versie van het security management platform van Genetec, dé oplossing voor u.

WAT IS SECURITY CENTER EN WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN VERSIE 5.11?

Security Center is een volledig geïntegreerd security management platform dat videotoezicht, toegangsbeheer, nummerplaatherkenning, en intercom (en nog veel meer) combineert in één enkele oplossing. Het systeem is modulair samen te stellen en naar wens uit te breiden met producten van talloze fabrikanten. Het platform is niet alleen ideaal voor kantoren en retail , maar ook voor zorginstellingen, sportaccommodaties, onderwijs en openbaar vervoer. Ook voor luchthavens, verkeersmanagement, logistiek en de industrie is het platform perfect in te zetten.

Met versie 5.11 is, naast de uitgebreide Cloud-mogelijkheden, het gebruikersgemak en de veiligheid van Security Center verbeterd. Een aantal voordelen van Security Center 5.11:

Makkelijker licentiemodel; met Security Center 5.11 heeft u direct toegang tot alle kernmodules Omnicast, Synergis, AutoVu en zelfs Sipelia en inbraakbewaking.

Enorm vereenvoudigde licentiestructuur vanaf versie 5.11 Security Center is verkrijgbaar in 3 uitvoeringen (Standard, Professional en Enterprise) met een oplopende set aan functionaliteiten. Met deze release zijn er direct nog veel meer functionaliteiten beschikbaar in de basislicentie, afhankelijk van de gekozen versie, zoals;

Hierdoor is het zeer eenvoudig om bijvoorbeeld een videosysteem uit te breiden met toegangscontrole door slechts het toevoegen van een paar deurlicenties (en uiteraard de benodigde hardware).

Door deze unified opzet waarin al deze functionaliteiten in 1 systeem beschikbaar zijn zonder complexe en dure integraties, zijn de meest uitdagende projecten perfect in te vullen met Security Center.

GEBRUIK DE VIDEOANALYSE FUNCTIONALITEITEN DIE STANDAARD INBEGREPEN ZIJN BIJ ONS SECURITY MANAGEMENT PLATFORM

Het verdraaien of vernielen van een camera leidt direct tot alarm. Ook een camera die onscherp beeld oplevert is niet wenselijk; ook dan wilt u een alarm.
Camera’s worden steeds slimmer. Security Center 5.11 maakt het een stuk eenvoudiger om van deze intelligentie te profiteren, het zit er al standaard in! Zo kunnen personen in beeld onherkenbaar gemaakt om te voldoen aan privacy regels en kunnen andere camera’s weer gebruikt worden om het aantal personen te tellen. Via eenvoudige stappen is te bepalen welke waarnemingen tot alarm moeten leiden. Het voordeel is veel meer efficiëntie doordat u alleen de alarmen krijgt die u wenst.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende live demonstratie in ons Montreál Experience Center in Waalwijk? Neem dan contact met ons op via sales@videoguard.nl of bel naar +31 850 410 510. We helpen u graag!

Het laatste nieuws

Bosch Forensic Search Plug-in in samenwerking met Genetec

Bosch Forensic Search Plug-in in samenwerking met Genetec

25-09-2023

AI aangedreven plug-in voor geavanceerd incidentonderzoek. Voor snelle en nauwkeurige incidenten opvraging integreert de Forensische Zoek plug-in naadloos met Genetec Security Center. De plug-in maakt gebruik van de metagegevens

Support

Configureer Video Analytics eenvoudig

14-09-2023

Als een technologie te complex is om in te stellen, te beheren en te interpreteren, kan het zijn dat gebruikers niet de data vastleggen die ze nodig hebben om mensen en eigendommen

contact of support nodig?

Videogaurd advies

Ons team van experts helpt u graag!

Videoguard account

vinkjeBekijk prijzen in onze webshop.