home_image

SALTO SYSTEMS

Logo Salto

Salto behoort wereldwijd tot de bekendste merken in toegangsoplossingen. Het in 2001 opgerichte bedrijf richt haar innovatie met name op producten die geen ingewikkeld en kostbaar installatiewerk vereisen. Meestal hoeven alleen cilinders vervangen te worden. Daarom blijven de total costs of ownership relatief laag, terwijl toch uitstekende kwaliteit wordt geboden. Het assortiment omvat onder andere elektronische deurbeslagen, cilinders, paniekbalken, wandlezers, lockersloten en geavanceerde software. De voeding gaat via batterijen die uitzonderlijk lang meegaan. En als sleutels kunnen tags, kaarten en smartphones dienen.

GEEN MECHANISCHE SLEUTELS MEER NODIG

Dankzij de efficiënte oplossingen van Salto kunnen mechanische sleutels binnen organisaties volledig worden afgeschaft. De fabrikant biedt namelijk integratiemogelijkheden, die perfect aansluiten op bestaande systemen voor elektronisch toegangsbeheer. Met Salto Ship Integratie is nagenoeg elk type deur in het elektronische sluitplan op te nemen, wat de beheerkosten enorm omlaag brengt. Bovendien wordt beheer mogelijk via het veelzijdige en beproefde Synergis van Genetec, dat weer is uit te breiden tot Security Center, waarmee de complete beveiliging in het gebouw is te beheren.

Salto deur

SALTO VIRTUAL NETWORK

De oplossingen van Salto bieden alle voordelen van elektronisch toegangsbeheer, zoals het eenvoudig bepalen wie, waar en wanneer toegang heeft, het op afstand aanpassen van autorisaties en het centraal monitoren van wat er gebeurt in het gebouw. Dit alles kan dus ook via Synergis van Genetec. Daarmee is ook na te gaan of het beveiligingsbeleid wordt nageleefd en hoe de technische staat (batterijen) is van de producten. Verder kunnen sloten draadloos op afstand worden geopend. De communicatie tussen de sloten en de server kan via het Salto Virtual Network of via ‘data-on-card’. In het laatste geval slaan de kaarten of tags alle handelingen op, die aan de server worden doorgegeven als de gebruiker zich aanmeldt bij een daarop aangesloten lezer, bijvoorbeeld bij de hoofdingang. Het nieuwste op dit gebied is Salto Sallis Integratie. Met deze technologie zijn sloten nog eenvoudiger elektronisch te maken en te integreren in het bestaande elektronische toegangsbeheer.

De producten van Salto voldoen aan alle gangbare Europese standaards en zijn met RF IEEE 802.15.4 en AES 128 bit beveiligd tegen manipulatie. Vanzelfsprekend zijn de oplossingen live en in combinatie met Genetec te ervaren in onze Montréal Experience Room. Meer weten of kennismaken maak hiervoor een afspraak via sales@videoguard.nl Of geef een belletje naar +31 (0)85 041 05 10.

Het laatste nieuws

Bosch samenwerking

Bosch samenwerking

22-09-2022

VideoGuard is door Bosch benoemd als certified X2 Connect partner! Dit partnership is een bevestiging en waardering voor de succesvolle samenwerking tussen VideoGuard en

Lees meer
Support

Nieuwe prijslijst Bosch

16-09-2022

Download hieronder uw nieuwe prijslijst van Bosch. Deze prijzen gelden vanaf 5 september 2022.

Lees meer

Videoguard account

vinkjeBekijk prijzen in onze webshop.

vinkjeKrijg toegang tot onze downloads & papers.

Videogaurd advies

Advies nodig

Het team van Videoguard beschikt over parate
kennis van een groot aantal verschillende
producten en hun toepasbaarheid waar u een
beroep op kunt doen.

Support ticket

5 jaar garantie

Videogaurd advies

Voor meer informatie over "5 jaar garantie" van Videoguard

Waarom Videoguard

vinkjeService, meer dan alleen dozen schuiven!

vinkjeInnovatieve concepten

vinkjeVideoservers bouwen op maat

vinkjeTotaal (solution) leverancier

vinkjeInstallatie ondersteuning

vinkjeTechnische support op contractbasis