home_image

SALTO SYSTEMS

Logo Salto

Salto behoort wereldwijd tot de bekendste merken in toegangsoplossingen. Het in 2001 opgerichte bedrijf richt haar innovatie met name op producten die geen ingewikkeld en kostbaar installatiewerk vereisen. Meestal hoeven alleen cilinders vervangen te worden. Daarom blijven de total costs of ownership relatief laag, terwijl toch uitstekende kwaliteit wordt geboden. Het assortiment omvat onder andere elektronische deurbeslagen, cilinders, paniekbalken, wandlezers, lockersloten en geavanceerde software. De voeding gaat via batterijen die uitzonderlijk lang meegaan. En als sleutels kunnen tags, kaarten en smartphones dienen.

GEEN MECHANISCHE SLEUTELS MEER NODIG

Dankzij de efficiënte oplossingen van Salto kunnen mechanische sleutels binnen organisaties volledig worden afgeschaft. De fabrikant biedt namelijk integratiemogelijkheden, die perfect aansluiten op bestaande systemen voor elektronisch toegangsbeheer. Met Salto Ship Integratie is nagenoeg elk type deur in het elektronische sluitplan op te nemen, wat de beheerkosten enorm omlaag brengt. Bovendien wordt beheer mogelijk via het veelzijdige en beproefde Synergis van Genetec, dat weer is uit te breiden tot Security Center, waarmee de complete beveiliging in het gebouw is te beheren.

Salto deur

SALTO VIRTUAL NETWORK

De oplossingen van Salto bieden alle voordelen van elektronisch toegangsbeheer, zoals het eenvoudig bepalen wie, waar en wanneer toegang heeft, het op afstand aanpassen van autorisaties en het centraal monitoren van wat er gebeurt in het gebouw. Dit alles kan dus ook via Synergis van Genetec. Daarmee is ook na te gaan of het beveiligingsbeleid wordt nageleefd en hoe de technische staat (batterijen) is van de producten. Verder kunnen sloten draadloos op afstand worden geopend. De communicatie tussen de sloten en de server kan via het Salto Virtual Network of via ‘data-on-card’. In het laatste geval slaan de kaarten of tags alle handelingen op, die aan de server worden doorgegeven als de gebruiker zich aanmeldt bij een daarop aangesloten lezer, bijvoorbeeld bij de hoofdingang. Het nieuwste op dit gebied is Salto Sallis Integratie. Met deze technologie zijn sloten nog eenvoudiger elektronisch te maken en te integreren in het bestaande elektronische toegangsbeheer.

De producten van Salto voldoen aan alle gangbare Europese standaards en zijn met RF IEEE 802.15.4 en AES 128 bit beveiligd tegen manipulatie. Vanzelfsprekend zijn de oplossingen live en in combinatie met Genetec te ervaren in onze Montréal Experience Room. Meer weten of kennismaken maak hiervoor een afspraak via sales@videoguard.nl Of geef een belletje naar +31 (0)85 041 05 10.

Het laatste nieuws

BIJGEWERKTE VERSIE VAN DE FORENSIC SEARCH PLUG-IN VOOR GENETEC

BIJGEWERKTE VERSIE VAN DE FORENSIC SEARCH PLUG-IN VOOR GENETEC

19-07-2024

Versie 1.2 van de Forensic Search Plug-in voor Genetec Security Center is nu beschikbaar. Deze update bevat verbeteringen voor grotere, gedistribueerde installaties, de mogelijkheid om zoekpresets op te slaan en terug te zetten en verbeterde cameralijsten. U kunt nu zoeken

Support

Review: DINION 7100i IR

18-07-2024

'We waren onder de indruk van de robuuste 7100i IR bullet camera van Bosch toen we deze overdag testten in ons drukke straatbeeld, en we zijn nog meer onder de indruk nu we deze 's nachts hebben getest." ... "Het

Videoguard account

vinkjeBekijk prijzen in onze webshop.