VIDEOGUARD EK POULE

VideoGuard EK

Het Europees Kampioenschap voetbal staat voor de deur (14 juni t/m 14 juli 2024) en bij VideoGuard zijn we net zo enthousiast als jij over dit te voetbalevent. Om het toernooi nog spannender te maken introduceren we graag onze EK Poule 2024. Dit is jouw kans om je voetbalkennis te laten zien en te pronken met je voorspellingsvaardigheden. Voorspel de winnaars, de topscorers en de verrassingen van het toernooi en maak kans op geweldige prijzen!

Deelname aan deze EK Poule 2024 is uitsluitend bestemd voor klanten en leveranciers van Videoguard.

afbeelding voetbal

HOE DOE JE MEE?

Het is simpel: klik op onderstaande knop en schrijf je in voor onze EK Poule. Nodig je collega's uit om mee te doen en maak het toernooi nog gezelliger.

We kijken ernaar uit om samen met jullie te genieten van het voetbalspektakel en om te zien wie er aan het einde van de rit met de hoofdprijs vandoor gaat!

De prijzen

formule1

DE HOOFDPRIJS | 2 TICKETS VOOR DE DUTCH GRAND PRIX + ETEN & DRINKEN

De winnaar van onze EK Poule gaat naar huis met twee VIP-tickets voor de Formule 1 Grand Prix van Zandvoort 2024! Deze tickets bieden toegang tot de hoofdtribune, waar je kunt genieten van het beste uitzicht op de actie op het circuit. En alsof dat nog niet genoeg is, zorgen wij ook voor eten en drinken tijdens jouw bezoek.

bbq pakket

2e PRIJS | BBQ-PAKKET + 250 EURO

Word jij tweede in onze EK poule? Dan staat er een geweldig BBQ-pakket voor je klaar, inclusief een Bbq-ton, een professionele bbq-handschoen en pannenlap-set, 1,5 kg echt houtskool, een bbq- spiesset, heerlijke XXL marshmallows, Corona, en Remia BBQ Smokey-saus. Maar dat is nog niet alles! Je ontvangt ook een cheque ter waarde van maar liefst €250!

korting te leveren project

3e PRIJS | 5% KORTING OP EEN NIEUW AAN TE LEVEREN PROJECT

De derde prijs in onze EK Poule is een waardevolle 5% korting op een willekeurig nieuw aan te leveren project tot 31 december 2024. Dat betekent dat als je een project hebt dat je wilt realiseren, je kunt profiteren van een mooie korting op onze diensten.

Vragen? Wij helpen u graag!

Wilt u meer informatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op via sales@videoguard.nl of bel naar +31 (0) 85 041 05 10

Het laatste nieuws

VIDEOGUARD EK POULE

VIDEOGUARD EK POULE

08-05-2024

Het Europees Kampioenschap voetbal staat voor de deur (14 juni t/m 14 juli 2024) en bij VideoGuard zijn we net zo enthousiast als jij over dit te voetbalevent. Om het toernooi nog spannender te maken introduceren we graag onze EK

Support

Genetec kondigt Security Center SaaS aan

24-04-2024

Genetec Inc. heeft de algemene beschikbaarheid aangekondigd van Security Center SaaS. Deze schaalbare, open en geünificeerde SaaS-oplossing combineert toegangscontrole, video management, forensisch onderzoek, inbraakmonitoring, automatisering van de fysieke security en andere security mogelijkheden.

Videoguard account

vinkjeBekijk prijzen in onze webshop.