i-Pro

I-Pro

VideoGuard gaat oplossingen met i-PRO-apparatuur creëren

De systemen van i-PRO (voorheen Panasonic security systems) kenmerken zich door vergaand gebruik van geavanceerde kunstmatige intelligentie. Reden voor ons als value added distributor om het merk toe te voegen aan het assortiment en de technologie te gaan gebruiken in oplossingen op basis van het Genetec-platform.

Voor beveiliging, maar ook voor vele andere toepassingen levert i-PRO camera’s met geavanceerde intelligente functies voor bijvoorbeeld het analyseren van wat er op de winkelvloer gebeurt en het managen van verkeersstromen.
We zijn als Value Added Distributor van Genetec altijd op zoek naar producten en technieken die een toevoeging vormen in de combinatie met Genetec Security Center. We hebben een breed portfolio aan intelligente camera’s, maar i-PRO is vooral ook sterk in verschillende verticale oplossingen.

Optimale ondersteuning

Wat handig is, is dat de technologie van i-PRO al binnen Security Center ondersteund wordt. Dat wil echter nog niet zeggen dat het creëren van effectieve en efficiënte oplossingen eenvoudig is. Daarom heeft de supportafdeling van VideoGuard eerst een uitgebreid trainingsprogramma gevolgd, zodat optimale ondersteuning geleverd kan worden aan installateurs die met i-PRO en Genetec aan de slag willen. Die ondersteuning gaat van het uitbrengen de offerte tot en met het beheer en onderhoud.

Eindklanten hebben soms verwachtingen die niet makkelijk zijn waar te maken. Toch weten onze engineers de vraag altijd wel in een oplossing om te zetten. i-PRO biedt al heel veel mogelijkheden, maar is ook een open platform waarop apps van derden kunnen draaien. Via de IoT plug-in van Genetec is de camera vervolgens met Security Center te beheren. Voor die plug-in is overigens geen licentie vereist. i-PRO heeft ook nog enkele interessante camera’s die je op de markt niet zo snel tegenkomt, zoals een slechts 9cm hoge multisensorcamera met AI en IR. Verder is goed nagedacht over beveiliging van de systemen tegen cybercrime. De cybersecurity – waaronder end-to-end-encryptie – van i-PRO sluit naadloos aan op die van Security Center.

I-Pro

Wilt u meer informatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Het laatste nieuws

Nieuwe DINION 7100i IR cameras

Nieuwe DINION 7100i IR cameras

03-05-2023

We zijn verheugd de DINION 7100i IR-camera's aan te kondigen. Deze nieuwe camera's bieden zonder uitzondering nauwkeurigheid, betrouwbare detectie over lange afstand, nauwkeurige classificatie, uitstekende prestaties bij weinig licht en waardevolle inzichten. Bekijk de introductievideo hier.

Support

End-of-life (EOL) aankondigingen

03-05-2023

Er zijn deze maand vier end-of-life-aankondigingen: FLEXIDOME IP 3000i IR FLEXIDOME inteox 7100i IR (OC) DINION inteox 7100i IR (OC) FLEXIDOME

contact of support nodig?

Videogaurd advies

Ons team van experts helpt u graag!

Videoguard account

vinkjeBekijk prijzen in onze webshop.