De toename van de hoeveelheid bewijs dat wordt verzameld uit bewakingssystemen en (body)camera’s helpt bij het oplossen van misdaden. Het biedt echter ook nieuwe uitdagingen voor het onderzoeksproces. Genetec Clearance ™ is een digitaal beheersysteem dat kan helpen om onderzoeken te versnellen door u in staat te stellen veilig bewijsmateriaal uit verschillende bronnen te verzamelen, beheren en te delen. Middels dit beheersysteem dat samenwerking tussen beveiligingsafdelingen, externe bureaus en het publiek mogelijk maakt, kunt u deze problemen oplossen en daarmee onderzoeken op een kostenefficiënte manier versnellen.

Je digitale bewijsmateriaal op één plek verzamelen en opslaan

Verzamel bewijsmateriaal uit verschillende bronnen en sla het op in een gecentraliseerd en open systeem dat op aanvraag kan opschalen. Verzamel bewijsmateriaal van bewakingssystemen, bodycams en andere digitale bronnen in één oplossing en verhoog uw opslagruimte waar nodig. Omdat Genetec Clearance is gebouwd met een open architectuur, zit u niet vast aan een bepaalde leverancier of keuze en kunt u vrij kiezen uit meerdere cameramerken terwijl de technologie zich blijft ontwikkelen.

Centraliseer de verzameling van uw digitale bewijsmateriaal

Breng verschillende soorten digitaal bewijs over, inclusief afbeeldingen, video, audio, PDF en vele andere formaten.

Verwerk grote hoeveelheden gegevens en plotselinge toenames van bewijsmateriaal

Bewaar al het benodigde bewijsmateriaal en vergroot uw opslagcapaciteit met een flexibel hulpmiddel dat onderhoud en uitvaltijd tot een minimum beperkt.

Vertrouw op een betrouwbare partner

Genetec Clearance maakt gebruik van Microsoft Azure en biedt een unieke oplossing voor elke klant, zodat componenten niet met anderen worden gedeeld. Met een uptime-garantie van 99,9% worden uw overtollige gegevens opgeslagen, waardoor het risico op hardware fouten wordt beperkt.

Importeer snel bestanden

Klik en sleep eenvoudig bestanden naar Genetec Clearance om ze aan een bepaalde case toe te voegen.

Vereenvoudig onderzoeken

Zorg dat uw onderzoeksteam effectiever kan werken doordat ze minder tijd kwijt zijn aan het gebruiken van meerdere applicaties, zelfs als de hoeveelheid bewijs toeneemt. Met Genetec Clearance heeft uw team de mogelijkheid om gebruikers, afdelingen en machtigingen voor beide te beheren. Bovendien kan het vanwege de open architectuur worden gesynchroniseerd met bestaande tools om zaken efficiënter te beheren.

Classificatie met metadata

Bekijk en categoriseer video van verschillende systemen door aanpasbare tags, casus-titels en casusbeschrijvingen toe te voegen.

Toegang vanaf elk apparaat

Geoptimaliseerd voor HTML en compatibel met de meeste webbrowsers, hebt u vrijwel overal toegang tot Genetec Clearance. Ook vanaf mobiele apparaten.

Maak gebruik van de Active Directory-service

Integreer Genetec Clearance met uw bestaande Active Directory om gebruikers te helpen verifiëren en systeemtoegang te beheren.

Verschillende niveaus van gebruikersrechten toekennen

Wijs machtigingen toe voor lezen, bewerken of beheren aan individuen, groepen of afdelingen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden met Genetec Clearance neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met sales@videoguard of bel met +31 850 410 510

Waarom videoguard?

  • Service, meer dan alleen dozen schuiven!
  • Innovatieve concepten
  • Videoservers bouwen op maat
  • Totaal (solution) leverancier
  • Installatie ondersteuning
  • Technische support op contractbasis
Nieuws Blogs Cases Downloads

Advies nodig?!

Het team van Videoguard beschikt over parate kennis van een groot aantal verschillende producten en hun toepasbaarheid waar u een beroep op kunt doen. Contact opnemen