EIZO

EIZO

EIZO ontwikkelt en produceert al sinds 1968 hoogwaardige monitoren en displayoplossingen voor gebruik in kantooromgevingen, gezondheidszorg, de grafische industrie, security & surveillance en ook die van de luchtverkeersleiding en scheepvaart.

Wie over EIZO praat, heeft het over compromisloze kwaliteit. En over producten die overtuigen door een hoge mate van betrouwbaarheid, beeldkwaliteit en ergonomie.

IP DECODER OPLOSSINGEN

Bij de videobewaking is het gebruik van computers vaak ongewenst en duur, of is dat vanwege de beperkte ruimte zelfs onmogelijk. Daarom biedt EIZO IP-decoder-oplossingen voor uiteenlopende toepassingen; van een totaalpakket met IP-decoder-monitoren inclusief ingebouwde beeldoptimalisatie, tot aan de bijzonder flexibele IP-decoder-box.

PERFECTE INTEGRATIE MET SECURITY CENTER VAN GENETEC

De IP-box en de IP-decoder-monitoren worden ondersteund binnen Genetec Security Center waardoor het mogelijk wordt om videowalls te creëren die beheerd worden vanuit de Genetec software. Uiteraard kunnen hierbij zowel alarmen, events als de gebruiker de inhoud bepalen van de monitoren.

website Duravision

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJTJE

IP Decoder Loesungen

Voor meer informatie over Eizo neemt u contact op met sales@videoguard.nl of bel met 085 – 0410510.

Tevens hebben wij verschillende datasheets van producten voor u klaar staan op onze download pagina.

Het laatste nieuws

BIJGEWERKTE VERSIE VAN DE FORENSIC SEARCH PLUG-IN VOOR GENETEC

BIJGEWERKTE VERSIE VAN DE FORENSIC SEARCH PLUG-IN VOOR GENETEC

19-07-2024

Versie 1.2 van de Forensic Search Plug-in voor Genetec Security Center is nu beschikbaar. Deze update bevat verbeteringen voor grotere, gedistribueerde installaties, de mogelijkheid om zoekpresets op te slaan en terug te zetten en verbeterde cameralijsten. U kunt nu zoeken

Support

Review: DINION 7100i IR

18-07-2024

'We waren onder de indruk van de robuuste 7100i IR bullet camera van Bosch toen we deze overdag testten in ons drukke straatbeeld, en we zijn nog meer onder de indruk nu we deze 's nachts hebben getest." ... "Het

Videoguard account

vinkjeBekijk prijzen in onze webshop.