Vrijheid, vertrouwen en je altijd blijven ontwikkelen. Dat is wat System Engineer Joris nodig heeft in zijn werk. En precies dat vindt hij terug bij VideoGuard. Gelukkig maar, want daardoor blijft er naast hard werken genoeg tijd over voor zijn andere grote hobby: voetbalclub NAC.

Joris De Ron, System Engineer op de afdeling Support

‘Ik ben sinds februari 2017 in dienst van VideoGuard en binnen gekomen als stagiair waarbij ik werkzaam was op de voormalige vestiging in Bergen op Zoom en mij met name bezig hield met vragen beantwoorden van klanten over diverse producten, vooral op het gebied van video.’

‘Inmiddels zijn wij verhuisd naar Waalwijk omdat we merkten dat vanuit support het aantal werkzaamheden en vragen van klanten bleef groeien en de fysieke afstand tussen de panden in Bergen op Zoom en Zevenaar daarbij meer parten speelde dan ons lief was. Nu zijn we beter in staat om de wensen van onze klant zo goed mogelijk te vervullen. Ook voor mij persoonlijk was de overstap fijn, doordat we nu bij elkaar zitten krijg je veel meer mee wat er allemaal gebeurd binnen het bedrijf maar ook bij onze klanten.’

‘5 dagen per week houd ik mij met name bezig met ondersteuning van onze resellers bij het inbedrijf stellen van diverse systemen. Ook denk ik mee met projecten en complexe oplossingen van onze klanten. Nog steeds help ik klanten dagelijks met vragen rondom verschillende producten vooral video en toegangscontrole.’

‘In de afgelopen 2 jaar heb ik gemerkt dat de markt sterk aan het veranderen is. Wij hebben als VideoGuard een duidelijke visie die ook erg goed aansluit op mijn eigen visie. Wij willen onze klanten zo goed mogelijk ondersteunen bij hun projecten en complexe vraagstukken. Doordat wij deze visie duidelijk uitdragen merk ik ook dat onze klanten met steeds complexere vraagstukken aankomen waar voor mij een steeds mooiere uitdaging zit.’

‘De prettige manier waarop medewerkers en klanten van VideoGuard met elkaar omgaan is voor mij heel belangrijk. Uitdagend is mijn werk zeker. De projecten bij onze klanten binnen het security segment zijn van grote omvang. Maar niet té groot dat je zaken over talloze schalen voor elkaar moet krijgen.’Het is hard werken hier maar aan de andere kant krijg ik ook veel vrijheid en vertrouwen van mijn leidinggevende en dat heb ik écht nodig. Maar zodra ik mijn leidinggevende om 23:00 uur bel met een probleem, wordt dat wel serieus genomen en samen naar een oplossing gezocht.’

Voetbalfanaat

‘Maar ik ben zeker niet altijd met mijn werk bezig hoor. Ik heb al jaren een seizoenkaart bij NAC en ben dan ook elk weekend te vinden op de tribune van het Rat Verlegh Stadion in Breda. Ook reis ik mijn club tweewekelijks achterna door het hele land. Mijn passie voor voetbal blijft niet alleen in Breda regelmatig bezoek ik wedstrijden in het buitenland, het liefst in Italië waar de passie voor voetbal ongeëvenaard is.

Wil je weten wat onze afdeling Support zoal meer voor u kan betekenen? Kijk dan op onze support pagina of download onze Support brochure rechts op deze pagina.

Wat kunnen wij voor u betekenen op het gebied van Support?


Download onze brochure en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van Support ondersteuning. Bekijk hier