home_image

ALLIED TELESIS SWITCHES

Netwerkswitches

Video stelt hoge eisen aan het netwerk. Vooral als het om beveiligingstoepassingen gaat, waarbij geen frame verloren mag gaan. Om optimale betrouwbaarheid te kunnen bieden, heeft VideoGuard gekozen voor de netwerkapparatuur van het gerenommeerde merk Allied Telesis. Dit levert Gigabit switching oplossingen voor de meest uiteenlopende toepassingen en projectgroottes. Ook High Power-over-Ethernet wordt ondersteund met vermogens tot 60 Watt per poort.

Vier series

Voor kleinere projecten biedt Allied Telesis de Websmart-serie met switches van 8, 16, 24 of 48 poorten en maximaal 30 Watt PoE per poort. Eveneens voor kleinere projecten is de CentreCOM GS970M-serie ontwikkeld. Deze lijn managed switches biedt onder andere; 8, 16 of 24 poorten met 30 Watt PoE per poort, 2 of 4 SFP-poorten en een gebruiksvriendelijke interface.

De CentreCOM GS900MX/MPX-serie is ontwikkeld voor grote projecten. Deze biedt switches van 24 of 48 poorten met 30 Watt PoE per poort. Ook hebben ze 2 of 4 combopoorten en 2 of 4 stacking- of uplink-poorten. Het aantal poorten is eenvoudig uit te breiden door de switches te stapelen, en de switches zijn uitermate geschikt voor redundante netwerkoplossingen en omgevingen waar een hoge beschikbaarheid gevraagd wordt.

Tot slot is er de industriële serie IE200. Deze Fast Ethernet-serie is geschikt voor buitentemperaturen van -40 tot +75C en is te monteren via een DIN-rail. De serie is managed en er zijn modellen met 4 of 8 poorten. De serie biedt PoE tot 60 watt per poort.

Het laatste nieuws

Introductie van multi-imagercamera met ingebouwde AI

Introductie van multi-imagercamera met ingebouwde AI

23-07-2021

Bosch breidt zijn AIoT-portfolio uit met de introductie van de FLEXIDOME multi 7000i en FLEXIDOME multi 7000i IR-camera's. De combinatie van een multidirectioneel overzicht met ingebouwde Intelligent Video Analytics en machine learning (Camera Trainer), maakt ze ideaal om voorspellende oplossingen

Lees meer
Support

Bosch introduceert een multi-imagercamera

21-06-2021

Bosch breidt zijn AIoT-portfolio uit met de introductie van gloednieuwe, intelligente multidirectionele camera’s, de FLEXIDOME multi 7000i en FLEXIDOME multi 7000i IR. Met 360-graden overzicht zijn ze ideaal voor dekking van een groot gebied, waar gedetailleerde inzichten in een multidirectionele

Lees meer

Videoguard account

vinkjeBekijk prijzen in onze webshop.

vinkjeKrijg toegang tot onze downloads & papers.

Videogaurd advies

Advies nodig

Het team van Videoguard beschikt over parate
kennis van een groot aantal verschillende
producten en hun toepasbaarheid waar u een
beroep op kunt doen.

Support ticket

5 jaar garantie

Videogaurd advies

Voor meer informatie over "5 jaar garantie" van Videoguard

Waarom Videogaurd

vinkjeService, meer dan alleen dozen schuiven!

vinkjeInnovatieve concepten

vinkjeVideoservers bouwen op maat

vinkjeTotaal (solution) leverancier

vinkjeInstallatie ondersteuning

vinkjeTechnische support op contractbasis