home_image

ALLIED TELESIS SWITCHES

Netwerkswitches

Video stelt hoge eisen aan het netwerk. Vooral als het om beveiligingstoepassingen gaat, waarbij geen frame verloren mag gaan. Om optimale betrouwbaarheid te kunnen bieden, heeft VideoGuard gekozen voor de netwerkapparatuur van het gerenommeerde merk Allied Telesis. Dit levert Gigabit switching oplossingen voor de meest uiteenlopende toepassingen en projectgroottes. Ook High Power-over-Ethernet wordt ondersteund met vermogens tot 60 Watt per poort.

Vier series

Voor kleinere projecten biedt Allied Telesis de Websmart-serie met switches van 8, 16, 24 of 48 poorten en maximaal 30 Watt PoE per poort. Eveneens voor kleinere projecten is de CentreCOM GS970M-serie ontwikkeld. Deze lijn managed switches biedt onder andere; 8, 16 of 24 poorten met 30 Watt PoE per poort, 2 of 4 SFP-poorten en een gebruiksvriendelijke interface.

De CentreCOM GS900MX/MPX-serie is ontwikkeld voor grote projecten. Deze biedt switches van 24 of 48 poorten met 30 Watt PoE per poort. Ook hebben ze 2 of 4 combopoorten en 2 of 4 stacking- of uplink-poorten. Het aantal poorten is eenvoudig uit te breiden door de switches te stapelen, en de switches zijn uitermate geschikt voor redundante netwerkoplossingen en omgevingen waar een hoge beschikbaarheid gevraagd wordt.

Tot slot is er de industriële serie IE200. Deze Fast Ethernet-serie is geschikt voor buitentemperaturen van -40 tot +75C en is te monteren via een DIN-rail. De serie is managed en er zijn modellen met 4 of 8 poorten. De serie biedt PoE tot 60 watt per poort.

Het laatste nieuws

Nieuwe DINION 7100i IR cameras

Nieuwe DINION 7100i IR cameras

03-05-2023

We zijn verheugd de DINION 7100i IR-camera's aan te kondigen. Deze nieuwe camera's bieden zonder uitzondering nauwkeurigheid, betrouwbare detectie over lange afstand, nauwkeurige classificatie, uitstekende prestaties bij weinig licht en waardevolle inzichten. Bekijk de introductievideo hier.

Support

End-of-life (EOL) aankondigingen

03-05-2023

Er zijn deze maand vier end-of-life-aankondigingen: FLEXIDOME IP 3000i IR FLEXIDOME inteox 7100i IR (OC) DINION inteox 7100i IR (OC) FLEXIDOME

contact of support nodig?

Videogaurd advies

Ons team van experts helpt u graag!

Videoguard account

vinkjeBekijk prijzen in onze webshop.