home_image

ALLIED TELESIS SWITCHES

Netwerkswitches

Video stelt hoge eisen aan het netwerk. Vooral als het om beveiligingstoepassingen gaat, waarbij geen frame verloren mag gaan. Om optimale betrouwbaarheid te kunnen bieden, heeft VideoGuard gekozen voor de netwerkapparatuur van het gerenommeerde merk Allied Telesis. Dit levert Gigabit switching oplossingen voor de meest uiteenlopende toepassingen en projectgroottes. Ook High Power-over-Ethernet wordt ondersteund met vermogens tot 60 Watt per poort.

Vier series

Voor kleinere projecten biedt Allied Telesis de Websmart-serie met switches van 8, 16, 24 of 48 poorten en maximaal 30 Watt PoE per poort. Eveneens voor kleinere projecten is de CentreCOM GS970M-serie ontwikkeld. Deze lijn managed switches biedt onder andere; 8, 16 of 24 poorten met 30 Watt PoE per poort, 2 of 4 SFP-poorten en een gebruiksvriendelijke interface.

De CentreCOM GS900MX/MPX-serie is ontwikkeld voor grote projecten. Deze biedt switches van 24 of 48 poorten met 30 Watt PoE per poort. Ook hebben ze 2 of 4 combopoorten en 2 of 4 stacking- of uplink-poorten. Het aantal poorten is eenvoudig uit te breiden door de switches te stapelen, en de switches zijn uitermate geschikt voor redundante netwerkoplossingen en omgevingen waar een hoge beschikbaarheid gevraagd wordt.

Tot slot is er de industriële serie IE200. Deze Fast Ethernet-serie is geschikt voor buitentemperaturen van -40 tot +75C en is te monteren via een DIN-rail. De serie is managed en er zijn modellen met 4 of 8 poorten. De serie biedt PoE tot 60 watt per poort.

Het laatste nieuws

BIJGEWERKTE VERSIE VAN DE FORENSIC SEARCH PLUG-IN VOOR GENETEC

BIJGEWERKTE VERSIE VAN DE FORENSIC SEARCH PLUG-IN VOOR GENETEC

19-07-2024

Versie 1.2 van de Forensic Search Plug-in voor Genetec Security Center is nu beschikbaar. Deze update bevat verbeteringen voor grotere, gedistribueerde installaties, de mogelijkheid om zoekpresets op te slaan en terug te zetten en verbeterde cameralijsten. U kunt nu zoeken

Support

Review: DINION 7100i IR

18-07-2024

'We waren onder de indruk van de robuuste 7100i IR bullet camera van Bosch toen we deze overdag testten in ons drukke straatbeeld, en we zijn nog meer onder de indruk nu we deze 's nachts hebben getest." ... "Het

Videoguard account

vinkjeBekijk prijzen in onze webshop.