Mijn naam is Dennis Verstraete. Ik ben 39 jaar oud en woonachtig in Houten. Per 1 september jl. ben ik werkzaam voor VideoGuard en versterk ik het huidige team als System Engineer op de afdeling Support. Ervaring in de beveiligingsbranche heb ik inmiddels in ruime mate opgedaan, ruim negentien jaar.

Destijds ben ik gestart als monteur bij Lomans in Amersfoort waarbij ik verantwoordelijk was voor de aanleg van beveiligingsinstallaties en datanetwerken. Vervolgens heb ik gewerkt bij diverse bedrijven die actief zijn in de beveiliging zoals Wijnands Beveiliging, Chubb en Trigion waarbij ik mij met name bezig hield met het opzetten van diverse grote en complexe beveiligingsinstallaties.

In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met de sport voetbal en heb zelf jaren lang actief gevoetbald. Tegenwoordig richt ik mij op het geven van training geven aan de twee teams waar mijn zoons in voetballen.

Ik heb heel veel zin in mijn nieuwe uitdaging bij VideoGuard en ben u graag van dienst wanneer u support en/of project gerelateerde vraagstukken heeft.

Ik ben bereikbaar van ma t/m vrijdag via 0850-410 510 of op dennis.verstraete@videoguard.nl 

Waarom videoguard?

  • Service, meer dan alleen dozen schuiven!
  • Innovatieve concepten
  • Videoservers bouwen op maat
  • Totaal (solution) leverancier
  • Installatie ondersteuning
  • Technische support op contractbasis

Advies nodig?!

Het team van Videoguard beschikt over parate kennis van een groot aantal verschillende producten en hun toepasbaarheid waar u een beroep op kunt doen. Contact opnemen