VideoGuard partner SLAT aan het woord

Voedingsoplossingen voor de beveiligingsbranche en gebouwbeheer.
Misschien heeft u er al wel eens van gehoord of met deze producten gewerkt? Wellicht zegt het u helemaal niets.
In dat geval maakt onbekend vaak onbemind en daar spelen wij als VideoGuard graag op in.

VideoGuard interviewde onlangs Michel de Ruiter, Sales manager bij SLAT (Société Lyonnaise Automatic Telephonic) en vertegenwoordiger van SLAT op de Nederlandse markt. VideoGuard werkt sinds 1,5 jaar samen met partner SLAT.
SLAT levert totaaloplossingen op het gebied van slimme voedingsoplossingen voor haar klant.

Wie is SLAT?

SLAT is de Europese marktleider op het gebied van UPS-oplossingen en is actief in de sectoren veiligheid en beveiliging, gebouwbeheersystemen, industriële automatisering en informatie systeem applicaties. VideoGuard heeft dé SLAT producten in haar portfolio op het gebied van slimme voedingen.

VideoGuard vroeg Michel wat zo’n slimme voeding nou eigenlijk inhoudt.
“Een slimme voeding zorgt ervoor dat men op afstand kan communiceren met de voeding en alarmen ontvangt. Tevens zijn deze voedingen voorzien van een Micro-UPS die ervoor zorgt dat beeld en/of informatie ten allen tijde operationeel is en blijft zodat de beveiliging altijd optimaal gegarandeerd is”.

“De voeding monitort de aangesloten apparatuur. Wanneer er wordt geconstateerd dat het aangesloten apparaat niet meer reageert op dat moment, wordt deze automatisch gereboot. Dit heeft als bijkomend voordeel dat men op dat moment niet ter plaatse hoeft te zijn om de hardware zoals camera’s en routers opnieuw op te starten. Dit werkt kostenbesparend en isefficiënter, hetgeen de klant dus een hoop tijd en geld bespaart”.

“Daarnaast wordt alle informatie in de voeding continu gelogd waardoor het gemakkelijker wordt gemaakt om preventief onderhoud te plegen. Men heeft immers de informatie beschikbaar om te kunnen beoordelen of er eventueel problemen zich kunnen gaan voordoen en kan daar vervolgens voortijdig op inspelen”.

Alle SLAT producten zijn ecologisch ontworpen en geproduceerd volgens de RoHS standaard (https://nl.wikipedia.org/wiki/RoHS) en het REACH systeem (https://nl.wikipedia.org/wiki/REACH).
Al onze producten zijn volledig recyclebaar waardoor wij als SLAT zijnde een bijdrage leveren aan de ecologisch footprint door deze zo minimaal mogelijk te houden.

 

Wat maakt SLAT als partij voor voedingoplossingen nou uniek?

“Wij vinden het belangrijk om onze klanten altijd zoveel mogelijk te betrekken bij het ontwerp en de ontwikkeling van nieuwe producten. Dit om onze klant zo goed mogelijk te ondersteunen bij zijn of haar uitdagingen en hiervoor oplossingen te bieden waarmee deze verder kan. In samenspraak met onze klanten zullen wij onze producten altijd blijven door ontwikkelen naar een hoger niveau en daarbij zoveel mogelijk rekening houdend met hun wensen. Al onze producten zijn dan ook high-end. Het is belangrijk voor ons om partijen om ons heen te verzamelen die deze visie ondersteunen en met VideoGuard hebben wij daarin een goede partij gevonden die juist dat extra stukje dienstverlening toe zo onderstreept en niet alleen puur een product aanbiedt.

VideoGuard denkt graag met u mee en is u graag van dienst wanneer u meer wil weten over de mogelijkheden van SLAT voedingsoplossingen. Het aanvragen van een live demo op locatie behoort tot de mogelijkheden.
Neemt u daarvoor contact op met onze sales afdeling via sales@www.vg.ictmaatwerk.com.

Waarom videoguard?

  • Service, meer dan alleen dozen schuiven!
  • Innovatieve concepten
  • Videoservers bouwen op maat
  • Totaal (solution) leverancier
  • Installatie ondersteuning
  • Technische support op contractbasis
Nieuws Blogs Cases Downloads

Advies nodig?!

Het team van Videoguard beschikt over parate kennis van een groot aantal verschillende producten en hun toepasbaarheid waar u een beroep op kunt doen. Contact opnemen