VIDEOGUARD PARTNER SLAT AAN HET WOORD

SLAT

De keuze voor het Goffertstadion is niet toevallig. Managing Director en eigenaar Richard Nass van VideoGuard speelde in het verleden zelf als profvoetballer voor de Nijmeegse club en hij draagt N.E.C. nog altijd een warm hart toe. “Het Goffertstadion is representatief voor de meerderheid van de grote voetbalstadions, wat het bij uitstek geschikt maakt als ‘living lab’”. De showcase, de tweede van VideoGuard, wordt in nauwe samenwerking gerealiseerd met Bosch Security Systems en Genetec.

Michel de RuiterVideoGuard interviewde onlangs Michel de Ruiter, Sales manager bij SLAT (Société Lyonnaise Automatic Telephonic) en vertegenwoordiger van SLAT op de Nederlandse markt. VideoGuard werkt sinds 1,5 jaar samen met partner SLAT.
SLAT levert totaaloplossingen op het gebied van slimme voedingsoplossingen voor haar klant.

WIE IS SLAT?

SLAT is de Europese marktleider op het gebied van UPS-oplossingen en is actief in de sectoren veiligheid en beveiliging, gebouwbeheersystemen, industriële automatisering en informatie systeem applicaties. VideoGuard heeft dé SLAT producten in haar portfolio op het gebied van slimme voedingen.

VideoGuard vroeg Michel wat zo’n slimme voeding nou eigenlijk inhoudt.
“Een slimme voeding zorgt ervoor dat men op afstand kan communiceren met de voeding en alarmen ontvangt. Tevens zijn deze voedingen voorzien van een Micro-UPS die ervoor zorgt dat beeld en/of informatie ten allen tijde operationeel is en blijft zodat de beveiliging altijd optimaal gegarandeerd is”.

“De voeding monitort de aangesloten apparatuur. Wanneer er wordt geconstateerd dat het aangesloten apparaat niet meer reageert op dat moment, wordt deze automatisch gereboot. Dit heeft als bijkomend voordeel dat men op dat moment niet ter plaatse hoeft te zijn om de hardware zoals camera’s en routers opnieuw op te starten. Dit werkt kostenbesparend en isefficiënter, hetgeen de klant dus een hoop tijd en geld bespaart”.

SLAT Paal

“Daarnaast wordt alle informatie in de voeding continu gelogd waardoor het gemakkelijker wordt gemaakt om preventief onderhoud te plegen. Men heeft immers de informatie beschikbaar om te kunnen beoordelen of er eventueel problemen zich kunnen gaan voordoen en kan daar vervolgens voortijdig op inspelen”.

Alle SLAT producten zijn ecologisch ontworpen en geproduceerd volgens de RoHS standaard (https://nl.wikipedia.org/wiki/RoHS) en het REACH systeem (https://nl.wikipedia.org/wiki/REACH).
Al onze producten zijn volledig recyclebaar waardoor wij als SLAT zijnde een bijdrage leveren aan de ecologisch footprint door deze zo minimaal mogelijk te houden.

WAT MAAKT SLAT ALS PARTIJ VOOR VOEDINGOPLOSSINGEN NOU UNIEK?

“Wij vinden het belangrijk om onze klanten altijd zoveel mogelijk te betrekken bij het ontwerp en de ontwikkeling van nieuwe producten. Dit om onze klant zo goed mogelijk te ondersteunen bij zijn of haar uitdagingen en hiervoor oplossingen te bieden waarmee deze verder kan. In samenspraak met onze klanten zullen wij onze producten altijd blijven door ontwikkelen naar een hoger niveau en daarbij zoveel mogelijk rekening houdend met hun wensen. Al onze producten zijn dan ook high-end. Het is belangrijk voor ons om partijen om ons heen te verzamelen die deze visie ondersteunen en met VideoGuard hebben wij daarin een goede partij gevonden die juist dat extra stukje dienstverlening toe zo onderstreept en niet alleen puur een product aanbiedt.SLAT Router

VideoGuard denkt graag met u mee en is u graag van dienst wanneer u meer wil weten over de mogelijkheden van SLAT voedingsoplossingen. Het aanvragen van een live demo op locatie behoort tot de mogelijkheden.
Neemt u daarvoor contact op met onze sales afdeling via sales@videoguard.nl.

Het laatste nieuws

Ondersteuning in de breedste zin van het woord

Ondersteuning in de breedste zin van het woord

01-05-2020

De hedendaagse beveiligingstechnologie biedt meer mogelijkheden dan menig eindgebruiker zich kan voorstellen. Al die nieuwe mogelijkheden brengen geweldige voordelen met zich mee, maar vereisen ook steeds meer kennis van de integrator of installateur. VideoGuard helpt daarbij door ervoor te zorgen

Lees meer
Support

Bosch brengt panoramacameras voor gebruik buiten

21-04-2020

Bosch introduceert met de Flexidome IP Panoramic 6000 een buitencamera met een beeldhoek van 180° of 360° en een sensor van 12 megapixels. De camera kan zelf de door de extreme groothoek ontstane beeldvervorming corrigeren, maar dat kan ook op de

Lees meer

Videoguard account

vinkjeBekijk prijzen in onze webshop.

vinkjeKrijg toegang tot onze downloads & papers.

Videogaurd advies

Advies nodig

Het team van Videoguard beschikt over parate
kennis van een groot aantal verschillende
producten en hun toepasbaarheid waar u een
beroep op kunt doen.

Support ticket

5 jaar garantie

Videogaurd advies

Voor meer informatie over "5 jaar garantie" van Videoguard

Waarom Videogaurd

vinkjeService, meer dan alleen dozen schuiven!

vinkjeInnovatieve concepten

vinkjeVideoservers bouwen op maat

vinkjeTotaal (solution) leverancier

vinkjeInstallatie ondersteuning

vinkjeTechnische support op contractbasis