Afgelopen week was een delegatie distributeurs uit heel Europa te gast bij de fabriek van Bosch Security Systems in Portugal. Ook VideoGuard was van de partij om een kijkje achter de schermen van het productieproces te kunnen nemen. Te zien was onder andere hoe de nieuwe Flexidome 8000i en MIC 4K worden gebouwd.

VideoGuard had de uitnodiging voor het bezoek aan de fabriek in Portugal te danken aan de grote prestaties, die onlangs nog werden beloond met een Platinum Partner-certificaat. Aan dat certificaat was een bezoek aan de Bosch-fabriek in Ovar, nabij Porto, verbonden om distributeurs een indruk te geven van het productieproces en de kwaliteitszorg die Bosch aan zijn producten toevoegt.

 Bosch zit al sinds 1911 in Portugal en is bijzonder actief in het land. Niet alleen met beveiligingsproducten, maar ook met verwarmingstechnologie, multimedia voor auto’s, communicatiesystemen en techniek voor waterzuivering. De productie van beveiligingstechniek is geconcentreerd in Ovar. Specialisten van de fabriek gingen in op de bijzondere eigenschappen van de diverse innovaties en hoe installateurs en eindgebruikers daar optimaal gebruik van kunnen maken. De opgedane kennis vormt weer een belangrijke verrijking van de expertise van VideoGuard voor wat betreft producten van Bosch Security Systems. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met sales@videoguard.nl