De Corona-crisis heeft inmiddels een grote impact op ons sociale, maatschappelijke en zakelijke leven. De strenge maatregelen die het kabinet inmiddels heeft opgedragen zijn noodzakelijk om deze zeer besmettelijke ziekte onder controle te kunnen krijgen. Nederland gaat zoveel mogelijk op slot. Om het risico van besmetting zoveel mogelijk te beperken, moet iedereen daar zijn/haar verantwoordelijkheid in dragen.

Ook wij nemen maatregelen, maar blijven beschikbaar. Het kan zijn dat we je even terug moeten bellen, of op een ander moment jouw vraag beantwoorden!

Het is dus voor ons extra belangrijk om de gezondheid van onze medewerkers te beschermen. Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan nemen wij natuurlijk ook extra maatregelen op het gebied van hygiëne, en wij volgen ook de richtlijnen en het advies van het RIVM.  

 

VIDEOGUARD DRAAIT WEL DOOR! … 

Naar aanleiding van de persconferentie van 15 maart hebben wij de volgende noodzakelijke beslissingen genomen:

 

Afspraken/bestellingen/projecten:

Heb je binnenkort een afspraak, of ligt je bestelling klaar, maar je hebt last van (lichte) klachten van verkoudheid of voel je je niet lekker? Dan vragen we je om even niet naar VideoGuard te komen. Mail ons en we gaan nieuwe afspraken met je maken of samen een call plannen.

Wil je een afspraak maken en heb je geen klachten? Wat fijn! I.v.m. deze bijzondere situatie moeten wij erg creatief zijn met onze planning. Stuur ons een mailtje en wij nemen z.s.m. contact met je op. Wij schudden voorlopig even geen handjes meer, en wij houden minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.  

 

Lopende en nieuwe opdrachten:

Om onze klanten en elkaar tegen het coronavirus te beschermen nemen wij ook intern extra maatregelen, waardoor het verwerken van opdrachten wat langer kan duren dan dat je van ons gewend bent. Wij doen ons best om je bestelling naar wens te leveren, maar mocht er toch vertraging in het proces van je bestelling oplopen, houden we je hiervan op de hoogte, of bel ons bij twijfel even op.

 

Dienstverlening/Support:

Onze dienstverlening zal de komende tijd gewoon operationeel zijn. Om deze zo goed mogelijk te laten verlopen verzoeken wij u om bij support vragen een ticket aan te maken. Dit kan via de volgende Ticket Systeem VideoGuard

Mochten wij de komende dagen nog strengere maatregelen moeten nemen die onze aanwezigheid en bereikbaarheid kunnen beperken, dan laten we je dit weten. Hou onze website en social media in de gaten.

Heb je nog vragen over onze werkwijze of de mogelijke impact op jouw organisatie? Wij staan je graag te woord. Bedankt voor je begrip. 

Medewerkers en Directie VideoGuard