VideoGuard heeft in Düsseldorf haar derde vestiging geopend

31 mei 2017

Sinds 2015 heeft VideoGuard de verkoop en ondersteuning van de professionele video-oplossingen, toegangscontrole- en kentekenherkenning systemen ondergebracht in twee locaties. Het hoofdkantoor in Zevenaar (nabij Arnhem) richt zich op het gebied boven de grote rivieren en de Duitse markt. Voor de drie zuidelijke provincies van Nederland, België en Luxemburg is er de vestiging in Bergen op Zoom. Vanuit beide vestigingen zijn we erin geslaagd de afgelopen periode gestaag te groeien en klanten de beste ondersteuning te bieden.

Om de Duitse markt, die voor ons steeds belangrijker wordt, nog beter te kunnen bedienen hebben we eerder dit jaar de stap genomen daar een derde vestiging te openen. Met ingang van maart 2017 is VideoGuard GmbH een feit en hebben we een kantoor in Düsseldorf, de hoofdstad van Noordrijn Westfalen, dat met 18 miljoen inwoners de omvang van Nederland heeft.

Een Duitse rechtspersoon en kantoorlocatie zijn belangrijk om zaken te kunnen doen in Duitsland, maar zeker niet het belangrijkste. Op dit moment worden zowel de website als de marketingtools nog aan de eisen, die deze grote en interessante markt stelt, aangepast. Op onze vestiging in Düsseldorf zijn vooralsnog twee Nederlandse collega’s werkzaam. We verwachten dat dit aantal op termijn zal uitbreiden en dat er ook Duits personeel geworven gaat worden.

De verwachtingen die we hebben van dit deel van Duitsland zijn hoog. We zijn echter ook realistisch en weten dat zakendoen in Duitsland anders gaat dan in Nederland. Maar we zijn ervan overtuigd dat we met deze beslissing vanuit Düsseldorf met onze Duitse vestiging voet aan de grond gaan krijgen want de belangstelling voor onze diensten neemt ook in Duitsland verder toe.

Waarom videoguard?

  • Service, meer dan alleen dozen schuiven!
  • Innovatieve concepten
  • Videoservers bouwen op maat
  • Totaal (solution) leverancier
  • Installatie ondersteuning
  • Technische support op contractbasis
Nieuws Blogs Cases Downloads

Advies nodig?!

Het team van Videoguard beschikt over parate kennis van een groot aantal verschillende producten en hun toepasbaarheid waar u een beroep op kunt doen. Contact opnemen