Geïntegreerde systemen zijn verleden tijd…
Ga voor de toekomst met een ‘unified’ beveiligingssysteem

Je klanten gebruiken hun beveiligingssysteem om hun organisatie veilig en beveiligd te houden. Momenteel is hun toegangscontrolesysteem (ACS) geïntegreerd in hun videobeheersysteem (VMS).

We zien echter steeds meer inefficiënties van hun huidige systeem. Operators bekijken video’s en  monitoren deuren vanuit een silo-benadering terwijl nieuw personeel getraind moet worden om meerdere systemen te gebruiken. Hierdoor ontstaat verwarring en kunnen mogelijk menselijke fouten ontstaan.

Verschillende systemen beperken de uitwisseling van informatie tussen platforms. Het maken van rapporten is moeilijk en het maken van gegevenscorrelaties zelfs vrijwel onmogelijk. Als de klant zijn ACS-upgrade uitvoert, werkt zijn VMS niet meer goed of hij verliest belangrijke functies. Problemen oplossen komt nu op jouw bord terecht. Terwijl jij tijd verspilt met het managen van verschillende meerdere fabrikanten, proberen betrokkenen de schuld en verantwoordelijkheid te verschuiven.

Dat leidt tot frustratie. Systemen kunnen uitvallen op kritieke momenten en de kosten stijgen aanzienlijk. Fundamentele tekortkomingen met een geïntegreerde benadering van beveiliging komen bovendrijven en de klant zoekt jouw hulp met het begeleiden naar de toekomst.

Een beveiligingssysteem dat alle gebeurtenissen en alarmen vanuit een uniforme interface bewaakt, vereenvoudigt alles. Security Center Synergis ™ creëert een naadloze koppeling tussen ACS en VMS. Neem de tijd om meer te leren over de verschillen tussen een ‘unified’ versus een geïntegreerd beveiligingssysteem en hoe ‘unification’ duidelijke de winnende aanpak is.

 

Heeft u hierover vragen of wilt u meer weten neem dan contact op met sales@videoguard.nl of bel 085 – 041 05 10

Of download hier de datasheet

 

Of download hier de whitepaper!